حسين هاتفي فارمد ادامه داد: يک زماني زندگي مردم پر از توليدات صنايعدستي بود همان اتفاقي که امروز با ورود توليدات خارجي و غير ايراني کمتر شاهد آن هستيم.
وي با اشاره به اينکه جايگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي در گام نخست در داخل و سپس خارج از کشور نسبت به گذشته رشد داشته باشد، اظهار داشت: صنايع دستي و هنرهاي سنتي ايران چه به لحاظ تنوع و چه به لحاظ کيفيت با هيچ کجاي جهان قابل مقايسه نيست.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان تصريح کرد: در نشستهاي جهاني همه کشورها در مقابل صنايعدستي ايران سر تعظيم فرود ميآورند.
هاتفي با بيان اينکه براي حفظ صنايعدستي ايران که در تمام جهان يکه تاز است نيازمند عزم ملي هستيم گفت: حفظ اين مجموعه به عنوان ميراثي از گذشتگان که حال تنها بخشي از آن به دست ما رسيده است نيازمند توجه همگان است.
وي در ادامه اظهار داشت: دنيا نگاه ويژهاي به هنرهاي سنتي و صنايع دستي دارد و ما نيز بايد با توجه به خاص به اين بخش فرهنگ آن را به جهانيان معرفي کنيم.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با تأکيد بر اينکه صنايعدستي راه را براي ديگر موفقيتهاي گردشگري فراهم ميکند، ادامه داد: صنايعدستي به عنوان بخشي از جاذبهها زمينه ساز ورود گردشگران و انتقال ارز به کشورمان است.
حسين هاتفي فارمد با اشاره به آغاز همکاري معاونت صنايعدستي با حوزههاي معاونت سينمايي افزود: معاونت هنرهاي سنتي اين آمادگي را دارد که با برنامهريزي مناسب با معاونتهاي استاني زمينهساز ارتباط موفق هنرمندان و فعالان اين بخش براي ورود مناسبتر صنايعدستي در عرصه رسانهها باشد.
وي خاطرنشان کرد: ما در حد امکانات موجود با اين مرکز براي ساخت توليدات مناسب در بخش هنرهاي سنتي همکاريهاي لازم را انجام ميدهيم./111
انتهای پیام/