خراسان شمالي، يک هزار و 200 هنرآموخته صنايع‌دستي داشت

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خراسان شمالي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: از آغاز سال 87 تا پايان اسفندماه همين سال يک هزار و 213 هنر آموز در رشته‌هاي مختلف صنايع‌دستي اين استان آموزش ديده‌اند.

علي عابدي ادامه داد:‌ اين تعداد در سال گذشته در 16 رشته هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خراسان شمالي آموزش ديده‌اند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان با اشاره به اينکه نزديک به 250 هنرآموز ديگر در حال حاضر در رشته‌هاي صنايع‌دستي در حال آموزش هستند، اظهار داشت: با احتساب اين تعداد يک هزار و 456 نفر تا دو ماه آينده آموزش صنايع‌دستي ديده‌اند.

وي تصريح کرد: گليم، رودوزي‌هاي سنتي، معرق، تذهيب، منبت، چاپ باتيک، چاروق دوزي، صحافي سنتي، پارچه بافي، کلاه بافي، طراحي سنتي، نمد مالي، مينياتور، ساخت زيور آلات سنتي، چوخه‌بافي و سفالگري رشته‌هاي مورد آموزش در اين يک سال بوده‌اند.

عابدي با بيان اينکه رودوزي‌هاي سنتي استان بيشترين ميزان متقاضي را در اين مدت داشته است، گفت: اين رشته در طول سال 87، بيش از 400 هنر آموخته در مراکز مختلف آموزشي استان داشته است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي خراسان شمالي همچنين گليم بافي استان نيز با 333 هنرآموخته در جايگاه مناسبي در بخش آموزش صنايع‌دستي برخوردار است.

علي عابدي همچنين از آموزش تعدادي از رشته‌ها در يک سال اخير به شيوه استاد شاگردي خبر داد و ادامه داد: رشته‌هايي چون چوخه بافي، نمد مالي و چاروق دوزي به دليل منحصر بودن به تعداد کمي از هنرمندان در اين مدت به شيوه استاد شاگردي آموزش داده شدند.

وي يادآور شد: از آغاز سال 87، معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به عنوان يکي از معاونت‌هاي پيشتاز آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي خود را به بخش خصوصي واگذار کرد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388013137