بيش از 80 اثر فرهنگي – تاريخي در ارزويه شناسايي شد

نادر عليداد سليماني،کارشناس باستان شناسي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کرمان با بيان مطلب فوق به ميراث آريا(chtn) گفت : بررسي و شناسايي باستان شناسي حوزه ارزويه در شهرستان بافت از 15 فروردين ماه سال جاري آغاز شده است.

وي افزود:هيات بررسي و شناسايي حوزه ارزويه تا کنون موفق به شناسايي بيش از 80 اثر فرهنگي تاريخي از دوره نوسنگي تا دوره هاي اسلامي شده اند.

عليداد سليماني اضافه کرد:قديمي ترين اثر متعلق به دوره نوسنگي و همزمان با لايه هاي زيرين تپه يحيي و تل باکون در استان فارس است.

کارشناس باستان شناسي سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان کرمان خاطرنشان کرد: بخش قابل توجهي از آثار مربوط به اواخر دوره تاريخي(ساساني) است که از مهمترين آثار مي توان به چهار طاقي هاي شناسايي شده در اين حوزه اشاره کرد.

وي در معرفي حوزه ارزويه گفت: حوزه ارزويه دشتي وسيع، به لحاظ کشاورزي حاصلخيز و از منابع آب قابل توجهي برخودار است که وجود همين عوامل موجب شده است تا کهن ترين استقرارهاي انساني از دوره نوسنگي شکل گرفته و در دوره‌هاي تاريخي و اسلامي تداوم يابد.

عليداد سليماني با بيان اينکه عمليات بررسي و شناسايي باستان شناسي در ارزويه به مدت دوماه به طول مي انجامد گفت:اين پروژه پانزدهم خردادماه به پايان مي رسد./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388020247