وي با اشاره به اينکه در بازار جهاني فرآوري سنگ هاي قيمتي توسعه يافته و بايد مدل هاي بين المللي و علمي جايگزين روش هاي سنتي شود افزود : ايجاد انگيزه بيشتر براي جوانان و توجه بيشتر مسئولان نسبت به مسائل پيرامون سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي و امکانات و بررسي مشکلات پيش روي اين صنعت از ديگر اهداف برگزاري اولين همايش جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي است.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر استاندارد خاصي براي استفاده از سنگهاي قيمتي وجود ندارد اظهار داشت: بازار جواهرات در کشور سنتي اداره مي شود و سنگهاي قيمتي به روش هاي تجربي شناسايي مي شوند به طوريکه امکان تفکيک سنگهاي مصنوعي و طبيعي وجود ندارد.
وي از استقبال گسترده جامعه علمي و افراد متخصص براي حضور در اين همايش خبر داد و افزود: در حال حاضر مقالات زيادي از سوي متخصصان جواهر شناسي به دبيرخانه همايش ارسال شده که اين روند تا روز برگزاري همايش ادامه خواهد داشت.
پيش بين پرداختن به جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در اقتصاد ايران و جهان ، اثرات سنگهاي قيمتي، اشتغال و بهبود شاخص هاي اقتصادي و طراحي در جواهرات را از جمله محورهاي بحث در اين همايش عنوان کرد و گفت: بررسي ظرفيت هاي موجود ، بهسازي سنگ هاي قيمتي ، طلا سازي، آموزش گوهر شناسي و گوهر تراشي و استانداردها نيز از ديگر مباحثي است که در اين همايش مطرح مي شود.
گفتني است: اولين همايش ملي جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشور روزهاي 9 و 10 ارديبهشت ماه جاري در محل سالن همايش هاي نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار مي شود./106
انتهای پیام/