وي افزود: آثاري که به ثبت مي رسد در واقع قابليت ثبت در ميراث جهاني را دارد و در حال حاضر نيز 27 هزار اثر تاريخي در ليست آثار ملي کشور به ثبت رسيده است.
معاون ميراث فرهنگي کشور از ثبت ديگر آثار تاريخي در کشور خبر داد و يادآور شد: ثبت ميراث طبيعي کشور با ثبت دماوند آغاز شد و اکنون هم حوزه جديدي به نام ميراث معنوي چون آواها و نواها و مراسم آييني باورها و ارزشها مورد توجه قرار گرفته است.
اين مقام مسئول گفت: اگر بخواهيم از گردشگري براي حفظ ميراث فرهنگي استفاده کنيم بايد سازوکارهاي آن فراهم شود.
دولتآبادي به تعامل بين دستگاه هاي اجرايي تاکيد کرد و خاطرنشان کرد: در برخورد با مباحث فرهنگي با دو مقوله رو به رو هستيم يکي مبحث قانون که بايد بر اساس آن رفتار کرد و ديگري ضرورت هاي فرهنگي که در اين بخش ميتوان با ديدي باز با تعامل و همکاري دستگاههاي مرتبط مشکلات موجود را مرتفع ساخت.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مازندران نيز گفت: تاکنون 665 اثر تاريخي مازندران در فهرست آثار ملي کشور به ثبت رسيد.
وي افزود: تاکنون تعداد دو هزار و300 بنا و محوطه باستاني استان در راستاي تدوين نقشه باستان شناسي مازندران شناسايي شده است و پرونده 200 اثر جديد براي ثبت در اثر ملي طراحي شده است.
عباسنژاد با اشاره به وجود 134 هکتار از شهرهاي استان که درون بافت تاريخي قرار دارند ،تصريح کرد: 40 بناي تاريخي مازندران در بافتهاي شهر واقع است./106
انتهای پیام/