حسيني با اشاره به اينکه دانشگاه پيام نور در حوزه اطلاع رساني حضور قوي و جدي داشته است عنوان کرد : برخي استان ها در اين حوزه ضعيف بوده اند که اين نقيصه بايد در سال 88 مرتفع شود .
وي در ادامه يکي از آفتهاي موجود در دانشگاهها را فاصله گرفتن دانشجويان از مسائل روز دانست و گفت: ما تلاش داريم که دانشجويان دانشگاه پيام نور در زمينههاي اجتماعي، سياسي و فرهنگي فعال شوند و نبايد اين دانشگاه يک دانشگاه خنثي باشد و همچنين قصد داريم اردوهاي جهادي را برگزار کنيم.
وي با اشاره به اينکه در ماههاي پاياني دولت نهم هستيم، گفت: همه دولتها زحمات زيادي براي کشور کشيدند اما دولت نهم توانست گفتمان انقلاب اسلامي را که داشت به فراموشي سپرده ميشد، احيا کند.
وي افزود: قبل از دولت نهم شاهد تنشهاي جدي از جمله جريان کوي دانشگاه، تحصن مجلس و بحث استعفاي دسته جمعي بوديم که مجموع اين فرايندها موجب ميشد که نظام ناکارآمد نشان داده شود اما در دولت نهم اين فضا براي آرمانهاي امام دگرگون شد.
حسيني افزود: مقاومت 33 روزه مردم لبنان و همچنين جريان غزه به پشتوانه نظام جمهوري اسلامي ايران بود و مشارکت مردم در زمانهاي گذشته در امور سياسي کمرنگ شده بود که اين دولت توانست مشارکت مردم را بيشتر کند و شرايط اقتصادي مردم را بهبود بخشد.
وي با اشاره به نامگذاري سال 88 به نام اصلاح الگوي مصرف گفت: در اين راستا کميتهاي در وزارت علوم و در دانشگاه پيام نور تشکيل شده است که ميتوان گفت دانشگاه پيام نور در مقايسه با دستگاههاي ديگر در اين زمينه اقدامات خوبي انجام داده و توانسته از امکانات بيشترين بهرهبرداري را انجام دهد. /100
انتهای پیام/