حسين هاتفي فارمد ادامه داد: آنچه در بودجه دولت براي بخش صنايعدستي ديده ميشود بودجه جاري است بنابراين آغاز هر گونه فعاليت مشترک در اين بخش نيازمند تعريف يک اعتبار مشخص است.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي با اشاره به اينکه اين معاونت در سال جاري نهايت تلاش خود را در راستاي جذب بودجه و اعتبار بيشتر انجام داده است، اظهار داشت: معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي در اين بخش تا حدي موفق بوده است.
وي تصريح کرد: اين در حالي است که اين معانت در چشم انداز برنامه پنج ساله پنجم حضور جدي داشته است که زمينه ساز حضور پر رنگ بخش فرهنگ در اين برنامه شده است.
هاتفي با بيان اينکه تشکيل کميته مشترک دائمي امکان برآورد هزينهها و چگونگي همکاريهاي دو طرف را فراهم ميکند، گفت: با حضور کارشناسان اين معاونت و بنياد سينماي فارابي در اين کميته به طور حتم راهکارهاي مناسبي براي ادامه همکاريها و مساعدت دو طرف در جهت معرفي هر چه بيشتر صنايعدستي از طريق رسانه سينما ارائه ميشود.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان در ادامه اظهار داشت: پتانسيلهاي بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور با وجود 6 ميليون و 400 هزار خانوار روستايي و عشايري که در اين بخش فعال هستند و يک ميليون و 400 هزار نفري که تنها از اين طريق ارتزاق ميکنند بسيار بالا است.
حسين هاتفي فارمد با تأکيد بر اينکه البته اين آمار و اطلاعات مربوط به سال 85 ميشود، گفت: در صورت معيار قرار دادن همين اطلاعات نيز ميتوان به توانمنديهاي اين بخش که بسياري از کنار آن به راحتي ميگذرند، پي برد.
وي افزود: فعالان بخش هنرهاي سنتي و صنايعدستي کم توقع ترين و سالمترين اقشار در جامعه هستند که به بايد آنها را جدي گرفت و برايشان سرمايه گذاري کرد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي خاطرنشان کرد: بخشي از مشکلات ما در اين بخش به نبود فرهنگ سازي مناسب براي استفاده از توليدات صنايعدستي مربوط ميشود که اميدورايم با مشارکت بيشتر با رسانه سينما برطرف شود.
هاتفي يادآور شد: از طريق رسانه بزرگ و کار آمدي چون سينما ميتوان صنايعدستي و هنرهاي سنتي را معرفي کرد و در راه احياء رشتههاي آن گامهاي موثري برداشت./111
انتهای پیام/