وي با بيان اينکه کشور دربحث سنگهاي قيمتي، نيمه قيمتي و تزئيني داراي معادن غني است اظهار داشت: اين معادن نياز به فرآوري دارد و اگر فرآوري سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي به شکل گسترده انجام بگيرد در توليد ثروت اثر بخش خواهد بود.
وي با اشاره به اينکه اکنون نيازمند بررسي و تحقيقات بيشتر در حوزه توليدات و اکتشافات و فرآوري سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي هستيم اضافه کرد : بايد بدنبال بازاريابي موثر براي فروش توليدات هنرمندان صنايع دستي کشور ، به ويژه هنرمندان تراش کار باشيم و اين امر مي توان ضامن اشتغال ودرآمدزايي اين هنر ايراني باشد .
وي اضافه کرد: همچنين در زمينه آموزش و بهره وري از کارکردهاي توسعه ، فرآوري، حکاکي، نوشتن بر روي نگين به هنرمندان عرصه صنايع دستي استان مرکزي اقداماتي انجام شده است که در حال حاضر بالغ بر 150 هنرمند در حال آموزش هستند.
حسيني با تاکيد بر انجام برنامه هاي پژوهشي و تحقيقاتي در اين زمينه يادآور شد: بايد با تبليغات، اطلاع رساني و معرفي آثار صنايع دستي هنرمندان کشورمان به ويژه هنر اصيل سنگ تراشي و معرفي آن از طريق سايت ها اين صنعت ارزشمند به جهانيان معرفي شود.
اولين همايش ملي جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشور روزهاي 9 و 10 ارديبهشت ماه جاري در محل سالن همايشهاي نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار مي شود./106
انتهای پیام/