وي با اظهار به اينکه فرهنگ سازي در اين حوزه مهمتر از وجود معدن سنگ است اضافه کرد: آموزش تخصصي و مطالعات راهبردي به عنوان دو پايه اساسي صنايع دستي و سنگهاي است که توجه درستي به آن نشده ، چراکه هنوز در حوزه سنگ هاي قيمتي ظرفيت هاي بسياري براي توسعه زيربناي اقتصاد و رونق گردشگري و صنايع دستي وجود دارد .
بهشتي نژاد با بيان اينکه اشتغال زايي در اين حوزه مي تواند به مبلغ تقريبي 4 تا 5 ميليون تومان اجرايي شود افزود: اين مبلغ در مقايسه با مبالغي که يک کارگاه صنعتي جهت اشتغال زايي هزينه مي کند تفاوت چشمگيري دارد.
معاون صنايع دستي استان يزد اضافه کرد : برگزاري نخستين همايش بررسي جايگاه سنگ هاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشور مي تواند تضمين کننده ايجاد برنامه هايي در راستاي توسعه و رونق صنايع دستي در اين بخش باشد و استان ها و نگاه گردشگران را در نسبت به خود جلب کند.
وي اذعان داشت: از نظر وجود سنگ هاي قيمتي اين استان هنوز به نتايج مشخصي دست نيافته است و نکته حائز اهميت اينجاست که براي فرهنگ سازي ارتقاء جايگاه سنگ هاي گرانبها ي ايران نبايد خود را به وجود معادن سنگ هاي قيمتي در استان ها محدود شمرد.
اولين همايش ملي جايگاه سنگهاي قيمتي و نيمه قيمتي در کشور روزهاي 9 و 10 ارديبهشت ماه جاري در محل سالن همايشهاي نمايشگاه بين المللي مشهد برگزار مي شود ./106
انتهای پیام/