تاسيس  شرکت هلدينگ اسلامي

به گزارش ميراث آريا(CHTN) در اين کارگاه مرتضي سيف زاده رئيس کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران گفت: از کل 944 ميليارد دلار درآمد گردشگري، تنها 18 درصد از آن مختص کشورهاي اسلامي است.

سيف زاده تصريح کرد:کشورهاي اسلامي حداکثر 107 ميليون نفر گردشگر دارند و کشورهاي مالزي، ترکيه و مصر حداکثر بازار گردشگري اسلامي را در اختيار دارند.

وي افزود: بايد از ابزار الکترونيکي، خطوط هوايي، بروشورها و اطلاع رساني به سفارت ها و سازمان هاي مختلف در کشورهاي اسلامي براي خنثي کردن تبليغات سوء غربي استفاده کنيم.

کميسيون گردشگري اتاق بازرگاني صنايع و معادن ايران با اشاره به نقش اتاق هاي بازرگاني در گسترش گردشگري، خاطرنشان کرد: با اعزام هيات هاي تجاري به نقاط مختلف دنيا مي توانيم پتانسيل هاي موجود را معرفي کنيم.

وي تصريح کرد: ايجاد سايت اينترنتي گردشگري، موجب انتشار اطلاعات در تمام کشورها مي شود و تهيه بروشور تخصصي و فرستادن آن به سفارت ها و نيز ايجاد شرکت هاي هلدينگ در معرفي جاذبه هاي گردشگري نقش موثري دارند.

حاتم جليل مختار دستيار دبيرکل در امور طرح هاي اتاق بازرگاني اسلامي نيز ايجاد شرکت هاي هلدينگ را براي توسعه سرمايه گذاري در داخل کشورهاي OIC ضروري دانست و افزود: بايد براي تحقق اين موضوع از بخش مالي شروع کنيم و جاي اميدواري است که بخش هاي خصوصي علاقمندي زيادي براي همکاري دارند.

به گفته وي هدف اتاق اسلامي ايجاد فرصت و واگذاري آن به بخش خصوصي است و تاکنون توانسته است 6 شرکت وابسته در قاره آفريقا و در کشورهايي مانند سودان، مالي و موريتاني تاسيس کند. /105


انتهای پیام/

کد خبر 138802117