وي افزود: همه اين مسائل به علاوه ساختار سنتي اين سازمان ايجاب ميکرد که به جهت اهميت و تنوع مأموريتهاي آن، با برنامهاي دقيق و هدفمند به سمت مکانيزاسيون فرآيندها، عبور از ثبت سنتي و حرکت به سمت ثبت نوين حرکت کنيم.
وي سرعت و دقت در فرآيندهاي ثبتي را به عنوان 2 عامل اساسي عنوان کرد و گفت: اشتباه و نبود دقت در فرآيندهاي ثبتي سرگرداني مردم را دو چندان ميکند که به حمداله با لحاظ سابقه 80 ساله سازمان و تجربيات فراوان و همچنين برنامهها و نرم افزارهاي متعدد تهيه شده، سازمان ثبت اسناد با حرکت قبال قبول و پرشتابي توانسته از پوسته سنتي خود خارج شود که اين اقدامات منجر به ارائه خدمات موثر و قابل قبول به مردم شده است و تا دستيابي کامل به اهداف ادامه دارد.
سليماني، معاون برنامه ريزي و توسعه فنآوري اطلاعات سازمان ثبت اسناد نيز در اين سمينار با تأکيد بر همکاري موثر سازمانها و نهادها از مجلس شوراي اسلامي در قالب کميسيونهاي مختلف آن به ويژه در زمينه تصويب فوريت طرح کاداستر جامع کشور گفت: خوشبختانه اعتبار مناسبي در بودجه امسال سازمان به بانک جامع اطلاعات املاک و کاداستر اختصاص داده شده و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به عنوان سازماني پويا و پيشرو، گامهاي ارزشمند ديگري را براي تثبيت مالکيت در کشور بر ميدارد. /100
انتهای پیام/