رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران با بيان اينکه بازخورد توجه به گردشگري ملي حضور در عرصه بينالمللي است گفت: تمام تلاش سياستگذاران کشور در حوزه گردشگري اين است که با توسعه گردشگري، اقتدار ملي در کشور نقش بندد و ميزان رضايت مردم هدف سياستگذاران کشور است.
وي با بيان اينکه لازم است گردشگري کشور يک طرح ملي داشته باشد گفت: ما انواع گردشگري خارجي را شايسته تبعيت نميدانيم چرا که گردشگري ايران بايد فرهنگ و تمدن ايراني را بررسي کند.
بهرام زاده با اشاره به اينکه گردشگري بيش از هر جاي ديگر در روستاها نمود پيدا ميکند، افزود: سازمان ميراث فرهنگي براي توسعه گردشگري روستايي تلاش زيادي داشته است.
وي خاطرنشان کرد: تشکيل کميته راهبردي توسعه گردشگري روستايي و عشايري از جمله برنامههاي سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري در اين راستا بوده است.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري استان تهران افزود: براي توسعه گردشگري روستايي لازم است بافتهاي تاريخي روستاهاي کشور حفظ و همچنين به معرفي گويش هاي محلي آداب و رسوم بازي هاي محلي توجه شود.
وي خاطرنشان کرد: با توجه به نزديکي روستاهاي هدف به شهر تهران توصيه ميشود در زمينه برگزاري جشن ها و تفريحات يکروزه در روستاهاي هدف استان مثل پيکنيکهاي خانوادگي تبليغ شود.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استان تهران ترغيب روستاييان به اختصاص بخشي از خانه خود به گردشگران و همنشين شدن با آنها را از ديگر راهکارهاي موثر در توسعه گردشگري روستايي و عشايري کشور استان برشمرد.
وي خاطر نشان کرد: معاونت گردشگري استان تهران پيشنهاد داده است که روستاييان تعدادي از خانه هاي خود را با صنايعدستي و وسايل عمومي روستا آماده کرده و در اختيار گردشگران قرار دهند.
وي تصريح کرد: ترغيب تردد دو جانبه از روستاها به شهرها و بالعکس و توسعه جشنهاي روستايي از ديگر طرحهايي است که ميتواند در راستاي توسعه گردشگري روستايي و عشايري در سطح استان موثر باشد./115
انتهای پیام/