ادامه ساماندهي بقعه شيخ صفي‌الدين اردبيلي

معاون ميراث فرهنگي سازمان ميراث فرهنگي ،صنايع دستي و گردشگري استان اردبيل با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت: اميدواريم با برنامه‌اي که در پيش گرفته‌ايم بتوانيم ساماندهي اين مجموعه را تا پايان سال به اتمام برسانيم .

بهروز ندايي با بيان اينکه همچنين ساماندهي حريم اين مجموعه را نيز در حال پيگيري داريم ، افزود: در حال حاضر ورودي شيخ صفي و مسجد عالي قايو در حال مرمت و ساماندهي است .

وي تصريح کرد: کارشناسان يونسکو به منظور بررسي پرونده ثبت جهاني مجموعه شيخ صفي الدين اردبيلي، تابستان سال جاري به ايران سفر مي‌کنند تا از نزديک شاهد فعاليت‌هاي انجام گرفته در خصوص اين اثر ملي براي ثبت جهاني باشند.

ياد آور مي‌شود ؛ مجموعه بسيار ارزشمند و زيباي بقعه شيخ صفي الدين اردبيلي يکي از 10 اثر باستاني مهم کشور به شمار مي‌رود. اين بنا در سال 735 هجري توسط شيخ صدرالدين موسي فرزند شيخ صفي بنا شده و در طول زمان و به ويژه در دوران حکومت صفوي مورد احترام شاهان صفوي بوده است ./104

انتهای پیام/

کد خبر 1388021416