کارگاه‌هاي صنايع‌دستي در زندان‌هاي گيلان متمرکز مي‌شود

محمد علي يوسفي در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، ضمن بيان اين مطلب گفت: اين تعداد از آغاز همکاري‌هاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي گيلان با سازمان زندان‌هاي استان آموزش ديده‌اند.

وي با اشاره به اينکه آموزش در زندان‌هاي استان گيلان به دنبال عقد تفاهم‌نامه‌اي که از سال 84 ميان بخش صنايع‌دستي کشور و سازمان‌ زندان‌ها آغاز شده بود در استان گيلان نيز دنبال مي‌شود، اظهار داشت: آموزش در زندان‌هاي استان با هدف رشته‌هاي مزيت دار و اشتغالزاي صنايع‌دستي صورت گرفته است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان ادامه داد: اين معاونت آموزش به مددجويان استان را در چهار سال گذشته در زندان مرکزي شهر رشت و دو کانون اصلاح و تربيت سطح استان دنبال کرده است.

يوسفي تصريح کرد: مددجويان استان گيلان با اعتباري بالغ بر 240 ميليون ريال تحت آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي قرار گرفته‌اند.

وي با بيان اينکه معاونت صنايع‌دستي استان گيلان قصد دارد آموزش رشته‌هاي صنايع‌دستي را در زندان‌ها متمرکز کند، گفت: آموزش زندانيان و انتقال کارگاه‌هاي توليد هنرهاي سنتي و صنايع دستي به زندان‌ها از اهميت بسياري برخوردار است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان در ادامه اظهار داشت: با تمرکز کارگاه‌هاي صنايع‌دستي در زندان‌ها امکان آموزش به مددجويان بيشتري فراهم شده ضمن اينکه انجام مراحل آموزشي با سرعت بالاتري دنبال مي‌شود.

محمد علي يوسفي افزود: انتخاب رشته‌هاي صنايع‌دستي براي آموزش در اين مراکز با انتخاب معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان و نياز در بخش اشتغال‌زايي صورت گرفته است.

وي ياد آور شد: همکاري معاونت هنرهاي سنتي استان گيلان با سازمان زندان استان با هدف توسعه، ترويج و معرفي رشته‌‌هاي صنايع‌دستي در کنار اشتغالزايي و کسب درآمد براي زندانيان و خانواده‌هاي آن‌ها بعد از خروج از زندان صورت گرفته است./111

انتهای پیام/

کد خبر 138802158