دبيرستان قديمي ابيانه به پژوهشکده مطالعات  مردم شناسي تبديل مي شود

به گزارش ميراث آريا (chtn) مجري طرح حفاظت جامع ابيانه درچهاردهمين نشست علمي هنر و باستان شناسي فرهنگستان هنر با عنوان \" روستاي تاريخي ابيانه\" با بيان اين مطلب افزود:هدف از اجراي طرح حفاظت جامع ابيانه،شناخت و تقويت جايگاه فضايي منطقه اي روستاي ابيانه ونيز تعامل آن با نقاط پيرامون است.

سيد حسن ميري در ادامه خاطرنشان کرد: همچنين ساماندهي محيط کالبدي ، مرمت و احياي يک سري از بناهاي با ارزش تاريخي ، شناسايي ، حفظ و احياي ارزش هاي فرهنگي و منظر روستا ، بستر سازي ، هدايت و توسعه کالبدي روستا به شکل موزون از ديگر اهداف اجراي اين طرح به شمار مي آيند.

عضو هيأت علمي دانشگاه شهيد بهشتي بر توزيع عادلانه امکانات و خدمات براي تمامي گردشگران ، افراد ساکن و شناور بومي تاکيد کرد و افزود:در اين راستا بستر سازي براي سرمايه گذاري به منظور امکان حفظ وضعيت موجود و نيز جلب توجه مسئولان به ارزش هاي ابيانه از ديگر مواردي است که بايد به آنها توجه شود.

وي با بيان اين که مشکلات روستاي ابيانه با وجود يک دهيار حل نمي شود تصريح کرد:توجه به وجوه اقتصادي ابيانه از ديگرمواردي است که بايد مورد توجه مسئولان مربوطه قرار گيرد .

به گفته اين کارشناس ارشد معماري : هم اکنون جمعيت ابيانه فقط 300 نفر برآورد شده که اين ميزان در سه چهار سال آينده جمعيت ابيانه به زير 100 نفر خواهد رسيد .

وي با اشاره به اين که تنها دبيرستان قديمي ابيانه که توسط ساکنان ابيانه در دهه هاي بيست ساخته شده بود اظهار داشت: براساس پيش بيني هاي صورت گرفته قرار است با همکاري موسسه گراتر،اين دبيرستان به پژوهشکده مطالعات مردم شناسي تبديل شود.

وي در پايان از مداکرات اوليه براي ايجاد و پايه گذاري هسته مطالعاتي ساخت وساز با خشت در ابيانه خبر داد./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388021636