امکان‌سنجي 6 منطقه نمونه گردشگري استان مرکزي مصوب شد

به گزارش ميراث‌آريا(chtn) در جلسه کارگروه گردشگري استان مرکزي که به منظور بررسي وضعيت امکان‌سنجي شش منطقه نمونه گردشگري برگزار شد، مواردي مانند تشخيص وضعيت مناطق، موقعيت جغرافيايي، اقليمي، زيست محيطي، پوشش گياهي و جانوري، ويژگي‌هاي زمين‌شناسي، کاربري اراضي منطقه، مشخصات جمعيتي و اقتصادي، اشتغال، ويژگي‌هاي فرهنگي و صنايع‌دستي، مشخصات زيرساخت‌ها، وضعيت راه‌ها، پايانه‌هاي مسافربري، برق، گاز و تلفن مورد بررسي قرار گرفت.

منابع گردشگري مناطق نمونه، امکانات، وضعيت بهره‌برداري از جاذبه‌ها، بررسي گردشگران کنوني و آينده ، قابليت‌ها و تنگناهاي موجود، اهداف و راهبردها، سياست‌ها و برنامه‌هاي توسعه گردشگري، ميزان سرمايه‌گذاري، امکانات زيربنايي تاسيسات اقامتي و پذيرايي و تسهيلات تفريحي، ورزشي و محوطه‌سازي از ديگر موضوعاتي بود که در اين کارگروه مورد بحث و بررسي قرار گرفت.

در اين جلسه مطالعات امکان‌سنجي مناطق نمونه خورهه، آبگرم، دو خواهران، وفس، قيزقلعه و چناقچي توسط مهندسان مشاور برنامه‌ريزي چشم‌انداز مصوب و مقرر شد مطالعات زيست‌محيطي هريک از مناطق نمونه بر اساس شرايط و ضوابط زيست‌محيطي اداره کل حفاظت محيط زيست استان انجام شود.

همچنين مقرر شد در راستاي توسعه گردشگري و انجام زيرساخت‌هاي 27 منطقه نمونه گردشگري مصوب هيأت دولت در صورت واقع شدن در مناطق حفاظت شده محيط زيست، مناطق وقفي در حوزه منابع‌طبيعي و يا هر ارگان ديگر بر اساس ضوابط و مقررات آن دستگاه‌ها طرح‌هاي مناطق نمونه گردشگري اجرايي شود.

در اين جلسه مقرر شد منطقه نمونه گردشگري کوه سفيدخاني و روستاي خانه‌ميران که در سفر دوم هيأت دولت به استان مرکزي مصوب شده بودند به منظور واگذاري به سرمايه‌گذار از طرف اداره کل اوقاف و اداره کل منابع‌طبيعي تعيين تکليف و نتيجه به سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري اعلام شود./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388021648