هنرمندان و صنعتگران صنايع‌دستي رودسر شناسايي مي‌شوند

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي گيلان در گفتگو با ميراث آريا(chtn)، با بيان اين مطلب گفت: طرح جامع ساماندهي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در راستاي ايجاد بسترهاي لازم براي توسعه و ترويج اين رشته بومي و سنتي برنامه ريزي شده است.

محمد علي يوسفي در جلسه‌اي که به منظور شروع عمليات اجرايي طرح جامع ساماندهي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در کلاچاي برگزار شد، ادامه داد: هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي به علت در دسترس بودن مواد اوليه توليدي و ارزش افزوده مناسب در مرحله توليد و نبود وابستگي در تهيه مواد اوليه آن مي‌توانند زمينه اشتغال فراواني را در سطح استان ايجاد کنند.

وي با اشاره به اينکه توجه به هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي مي تواند بخش مهمي از فشار بيکاري را از دوش جامعه بردارد، اظهار داشت: استان گيلان به سبب گردشگرپذير بودن، بازار مناسبي براي عرضه محصولات هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ر فراهم کرده که نشاندهنده زمينه‌هاي مناسب براي اشتغالزايي بيش از پيش در بخش صنايع‌دستي استان است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان تصريح کرد: برنامه‌ريزي براي اجرايي کردن طرح جامع هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در گيلان بر همين مبنا صورت گرفته که در حال حاضر شاهد اجرايي شدن آن هستيم.

رييس شوراي اسلامي اين استان نيز با بيان اينکه تمامي اعضاي شوراها و شهرداران و دهياران آمادگي کامل دارند تا در طرح جامع ساماندهي هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي همکاري کنند، گفت: همکاري ميان شوراي اسلامي و سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مي‌تواند زمينه رفع بسياري از مشکلات موجود در استان به خصوص در سطح روستاها باشد.

خدايگاني در ادامه اظهار داشت: رودسر و به خصوص بخش چابکسر و کلاچاي يکي از مراکز مهم توليد و عرضه هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي بويژه چادر شب و لباس محلي است که نيازمند توجه بيشتر و ساماندهي همه جانبه است.

وي خاطرنشان کرد: شوراي اسلامي استان تمامي تلاش خود را به منظور تسريع در روند اجرايي اين طرح و تلاش براي اجراي صحيح آن مي‌کند.

111/

انتهای پیام/

کد خبر 138802188