رسول وطندوست با تشريح سياست هاي اولويت دار اين پژوهشگاه در سال جاري با بيان اينکه تاکنون 9 اثر ملموس فرهنگي و تاريخي در فهرست ميراث جهاني به ثبت رسيده است اظهار داشت: کهن ديار طبرستان با تنوع آثار شاخص و مردمشناسي فاخر فرهنگي و تاريخي طبيعي ميتواند گزينه مناسبي براي عرض اندام در عرصه بينالمللي باشد.
رئيس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، با اشاره به اين که ايران در حوزه حفاظت و مرمت جزو پنج کشور دنيا به شمار ميآيد تصريح کرد: با توجه به گستردگي آثار و بناهاي تاريخي ضرورت راه اندازي کارگاه و آزمايشگاه حفاظت و مرمت در سراسر کشور وجود دارد.
وطن دوست با اشاره به ضرورت تربيت نيروهاي متخصص و مشارکت پخش خصوصي در رسيدن به اهداف ترسيم در امر حفاظت و مرمت بر ضرورت ايجاد کارگاهها و آزمايشگاههاي حفاظت و مرمت در همه موزههاي کشور تاکيد کرد.
همچنين رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مازندران نيزدر اين ديدار، با اشاره به وجود 7500 قلم اموال تاريخي و فرهنگي در مازندران گفت: 67 درصد از اين اقلام به حفاظت و مرمت نياز دارد که از اين تعداد اشياء هزارو 317 عدد مربوط به مردم شناسي مازندران است.
رحمت عباسنژاد اثر طبيعي دماوند با 40 سنت وابسته ،باغ تاريخي رامسر،برج مقبرههاي رسکت ساري و لاجيم سواد کوه و قلعه اسپهبد خورشيد در سوادکوه و گوهر تپه بهشهر را گزينهمناسبي براي ثبت در فهرست ميراث جهاني برشمرد.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري مازندران افزود: در حوزه صنايعدستي نيز نساجي بامبو نوقان داري و پرورش کرم ابريشم را در طرح پژوهشي سير تحول سير تحول فناوري صنايع کهن ميتوان مطرح کرد./118
انتهای پیام/