به گفته فريدون فعالي، اين استان ضمن اينکه در بحث طبيعت گردي عنوان قطب اکوتوريسم را دريافت کرده حمايت هاي لازم جهت ارتقاي پيشرفت و زمينه سازي جهت جذب هرچه بيشتر گردشگران را ميطلبد.
وي همچنين خاطرنشان کرد: با توجه به اين قابليتها زمينه جهت جذب حداکثري سرمايه گذاري در بخشهاي مختلف گردشگري استان گلستان در حال مهيا شدن است و تاکنون سرمايه گذاران متعددي در قالب هتل، کمپ و اماکن گردشگرپذير اقدام کرده اند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان گلستان در ادامه يادآور شد: علاوه بر طبيعت زيبا زمينه جهت استفاده از قابليت هاي توريست درماني استان نيز فراهم است که از اين جمله مي توان به ايجاد مراکز گل درماني در مناطق داراي گل فشان استان گلستان اشاره کرد.
وي تصريح کرد: نخستين مجموعه گل درماني کشور توسط بخش خصوصي در گل فشان نفتيلجه در شهر گميشان ساخته مي شود و اين طرح براي نخستين بار در سطح کشور در حال اجرا است.
وي ياد آور شد: گل درماني يکي از انواع گردشگري رايج در دنيا است که در صورت فعال کردن آن سود زيادي به همراه خواهد داشت و با توجه به خواص فراوان آن مي توان براي گسترش صنعت توريسم و توريسم درماني بهره گيري کرد و شناخت بيشتر پديده ها و ارائه خدمات بيشتر در حاشيه اين مناطق ضروري است.
فعالي تصريح کرد: اميد است با استفاده از اين ظرفيتها و با دريافت عنوان قطب اکوتوريست کشور و در حيطه حمايت هاي بخش دولتي و خصوصي شاهد رونق همه جانبه اين استان باشيم./106
انتهای پیام/