توسعه رستوران هتل صخره‌اي کندوان

بيژن قرباني،مدير هتل صخره‌اي لاله کندوان در حاشيه پنجمين نمايشگاه بين المللي صنعت گردشگري و هتلداري اصفهان به ميراث آريا(chtn) گفت: هتل صخره‌اي کندوان سومين هتل صخره‌اي جهان است ونگهداري و حفاظت از آن براي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري حائز اهميت است.

وي با بيان اينکه روستاي صخره‌اي کندوان ميراث ملي کشور محسوب مي‌شود، تصريح کرد: گردشگران زيادي که قصد بازديد از اين روستا را دارند هتل صخره‌اي کندوان را براي اقامت انتخاب مي‌‌کنند.

قرباني با بيان اينکه تمام سعي ما بر توسعه امکانات گردشگري اين منطقه متمرکز شده است، اظهار داشت: براي اين منظور توسعه امکانات گردشگري منطقه مورد بررسي قرار گرفت تا در برنامه‌هاي آينده بتوانيم امکانات گردشگري منطقه را متناسب با نياز گردشگران توسعه دهيم.

وي به توسعه رستوران هتل صخره‌اي کندوان به عنوان يکي از برنامه‌هاي در دست انجام براي افزايش امکانات گردشگري منطقه اشاره کرد و يادآور شد: هدف ما اين است که با توسعه رستوران هتل، علاوه بر جذب بيشتر گردشگران داخلي پاسخگوي ذائقه‌هاي آنها نيز باشيم.

قرباني با بيان اينکه فضاي رستوران فعلي پاسخگوي نياز گردشگران نيست، متذکر شد: براي اين منظور فضايي جديد در حدود 34 متر در نظر گرفته شد. در حال حاضر عمليات کنده‌کاري رستوران که از سه ماه پيش آغاز شده بود به اتمام رسيده و کاشي‌کاري و تجهيز آن باقي‌مانده است.

مدير هتل صخره‌اي لاله کندوان با بيان اينکه اين رستوران تا يک ماه ديگر به بهره‌برداري مي‌رسد، يادآور شد: کندن اين رستوران نزديک به 20 ميليون تومان هزينه داشته و در مجموع همراه با هزينه کاشي‌کاري و تجهيز رستوران حدود 40 ميليون تومان برآورد شده است.

وي همچنين از بررسي طرح ايجاد يک رستوران تابستاني براي اين هتل خبر داد و متذکر شد: رستوران فعلي ظرفيت 120 نفر را دارد که پيش‌بيني مي‌شود با ايجاد رستوران تابستاني ظرفيت رستوران‌هاي هتل به 300 نفر افزايش پيدا کند./115


انتهای پیام/

کد خبر 138802274