پژوهشکده حفاظت و مرمت ميزبان70 دبير و معلم

به گزارش ميراث آريا (chtn) وبه نقل از روابط عمومي پژوهشگاه ميراث فرهنگي و گردشگري رسول وطن دوست رئيس پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي با بيان اين مطلب افزود: ايجاد ارتباط بيشتر و بهتر با کارشناسان و دبيران آموزشي را از ديگر اهداف اين برنامه برشمرد و گفت: در برنامه تدارک ديده شده علاوه بر آشنايي اوليه با ميراث فرهنگي کشور، نحوه برخورد با يک اثر فرهنگي تاريخي و حفاظت اوليه اشياء به صورت عملي از سوي کارشناسان و متخصصان پژوهشکده آموزش داده خواهد شد.

سخنراني با عناوين آشنايي با مقوله حفاظت و مرمت، معرفي يکي از محوطه هاي تاريخي و مجموعه هاي موزه اي، بازديد از امکانات آزمايشگاهي و کارگاهي پژوهشکده و نمايشگاهي از تازه ترين کتب تخصصي در حوزه حفاظت و مرمت از جمله برنامه ها ي دومين روز گراميداشت هفته ميراث فرهنگي است.

اين نشست و بازديد علمي در روز 29 ارديبهشت ماه با حضور 70 دبير و معلم مناطق مختلف آموزش و پرورش در محل پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي فرهنگي به نشاني خيابان امام خميني نبش سي تير برگزار خواهد شد.

پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخي – فرهنگي، در سال 1375 به عنوان يکي از پنج پژوهشکده سازمان ميراث فرهنگي کشور ( پژوهشگاه) وقت فعاليت خود را آغاز کرد. ماهيت زمينه فعاليت‌ها و نيازهاي ساختار تشکيلاتي سازمان ميراث فرهنگي وقت باعث شد تا کليه اقدامات و برنامه‌ها در اين پژوهشکده بر اساس محورهاي پژوهشي، ستادي، آموزشي و اجرايي طراحي شده و شکل گيرد.

لزوم شناخت دقيق آثار تاريخي فرهنگي و ويژگي مواد به کار رفته در آنها، تحقيق و درک فن‌آوري‌هاي کهن، آشنايي با واکنش مواد و عناصر مختلف استفاده شده در يک اثر در برابر تأثير عوامل گوناگون محيطي، شناخت فرآيندهاي فرسودگي و تخريب هم پاي ضرورت‌هاي مطرح براي شناخت تأثير روش‌هاي متفاوت حفاظت و مرمت آثار و بهينه سازي آنها، تلفيق روش‌هاي سنتي و بومي حفاظت و مرمت با شيوه‌هاي جديد و روز جهاني، آشنايي با خواص مواد مورد استفاده در امر حفاظت و مرمت و آگاهي از تأثيرات جانبي آنها بر آثار باعث شد تا همه ساله پژوهشکده حفاظت و مرمت آثار تاريخيفرهنگي پروژه‌هاي مختلفي را حول محورهاي ياد شده تعريف و هدايت کرده و يا در اجراي پروژه‌هاي مشابه و مربوط با ديگر مؤسسات تحقيقاتي همکاري کند./118

انتهای پیام/

کد خبر 1388022836