وي با اشاره به اينکه اين نشست با حضور هنرمنداني که طي سالهاي گذشته در مجموعه سعد آباد اقدام به برگزاري نمايشگاه کردهاند، برگزار ميشود، اظهار داشت: خوشبختانه مجموعه فرهنگي، تاريخي سعد آباد در اين سالها ميزبان هنرمندان و استادان بزرگ در رشتههاي مختلف بوده است.
مدير اين مجموعه ادامه داد: اسامي گرد آوري شده از هنرمندان مربوط به يکصد و 12 هنرمند در رشتههاي مختلف صنايعدستي، هنرهاي سنتي و هنرهاي تجسمي است.
شايق با بيان اينکه هدف از برپايي اين نشست ايجاد يک هم انديشي ميان هنرمندان در رشتههاي مختلف هنري است، گفت: اين هم انديشي هنري در تقويت بنيانهاي تاريخي و فرهنگي مجموعه عظيمي چون سعد آباد بسيار موثر است.
وي تصريح کرد: هنرمندان و استاداني که در چهارمين روز از هفته ميراث به اين هم انديشي مي آيند از رشتههايي چون نگارگري، خوشنويسي، شيشه، سفال، خط نقاشي، حجمهاي چوبي، البسه محلي، چاپ باتيک و مجسمه سازي هستند.
مدير مجموعه فرهنگي، تاريخي سعد آباد در ادامه اظهار داشت: اين هنرمندان سالهاست که با اين مجموعه در ارتباط هستند و در مناسبتهاي مختلفي اقدام به برپايي نمايشگاه کردهاند.
عشرت شايق خاطرنشان کرد: با حضور اين افراد اميدواريم گامهاي موثري در ارتباط و تعامل بيشتر ميان مجموعه فرهنگي، تاريخي سعد آباد و اين استادان بنام برداشته شود./111
انتهای پیام/