اسفنديار رحيم مشايي در ادامه افزود: حداقل براي يک دوره ميان مدت در آينده امکان توسعه نقش رسانهاي راديو بيش از ساير رسانهها قابل فهم است.
معاون رئيس جمهور با بيان اينکه هنوز از ظرفيتهاي رسانهاي راديو به خوبي استفاده نشده است، تصريح کرد: رقابتي که ميان ساير رسانهها با راديو ديده ميشود رقابت اصيل و منطقي نيست.
مشايي اظهار داشت: به لحاظ فني راديو از امکان توسعه بيشتري در ميان ساير رسانهها برخوردار است و بنابر اين در آينده نيز شعار راديو براي همه و در همه جا مي تواند مصداق عيني پيدا کند.
وي با بيان اينکه راديو رسانهاي براي همگان، در همه مکانها و همه زمانها، افزود: اين تنها يک شعار نيست و مي تواند يک هدف براي تحقق باشد، چرا که ظرفيت علمي و فني لازم براي اين امر محقق است و هر روز فرصتهاي نقش آفريني راديو بيشتر ميشود.
مشايي اضافه کرد: براي آنکه راديو براي همگان، در همه مکانها و زمانها قابل استفاده باشد نيازمند بازنگريهاي عميق در حوزههاي مختلف ارتباط گيري هستيم.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري تصريح کرد: امروز رسانه بزرگي مثل تلويزيون پيچيدگي ها و دشواريهاي خود را دارد، چرا که بخش بزرگي از برنامههاي تلويزيوني، کار راديو را انجام ميدهد.
وي خاطرنشان کرد: چنانچه راديو به سمت واقعي خود حرکت کند، خواهيم ديد که سهم راديو بيشتر از اينهاست.
مشايي با بيان اينکه دنياي امروز، دنياي جهاني شدن است، افزود: رسانهها موثرترين گسترش حقيقت جهاني شدن هستند و هر چقدر بتوانند دامنه ارتباط مخاطبان را با هم برقرار کنند بزرگترين خدمت را براي بسترسازي عدالت فراهم ميکنند.
وي تصريح کرد:رسيدن به اين مهم بدون ايجاد احساس مشترک جهاني ميسر نيست و اين مسئوليت است که رسانههاي بزرگي مثل راديو مي تواند آن را فراهم کند.
مشايي همچنين ضمن تسليت در گذشت آيتالله العظمي بهجت، اظهار داشت: امروز جامعه ايران در غم از دست دادن سالک وارسته مرحوم آيت الله العظمي بهجت به سوگ نشسته است و بايد بگويم که مرحوم بهجت نه به زمان خود تعلق داشت و نه جغرافيايي که در آن زيست مي کرد، شايسته آن بود.
115/
انتهای پیام/