وي تصريح کرد: اين ضايعه را نمي توان جبران کرد اما بابررسي آراء و نظرات و بيانات ايشان بايد شاگردان شايسته اي براي مکتب علم و فقاهت باشيم.
رئس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي بر اهميت زنده نگاه داشتن ياد ونام بزرگان به خصوص در حوزه علم و فقاهت که بنيان هاي جامعه را تشکيل مي دهند تاکيد کرد و گفت: سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در همين راستا و با توجه به حضور علماي گرانقدر و والامقام بسياري در تبريز، اقدام به تملک و آماده سازي خانه اي مهم و تاريخي کرده تا پس از اتمام به عنوان موزه علم و فقاهت به بهره برداري برسد.
محمدي، متمرکز کردن و جمع آوري آثار ارزشمند علما را در مکاني به نام موزه علم و فقاهت باعث افزايش آشنايي مردم و به خصوص نسل جوان و آينده ساز کشور با الگوهاي برتر فکري و اخلاقي دانست و بر تلاش سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در اتمام هرچه سريع تر اين طرح تاکيد کرد.
در پي درگذشت عالم رباني و مرجع عاليقدر تشيع، حضرت آيت اله العظمي بهجت، طيف هاي مختلف مردم و مسئولان، از جمله مهندس مشايي رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور طي پيام هايي اين ضايعه را تسليت گفته و بر شناخت انديشه هاي والاو عظمت روحي ايشان تاکيد کرده اند./106
انتهای پیام/