وي در ادامه در رابطه با فعاليت نهاد ها و ساختارهاي پژوهشي گفت: نهاد هاي پژوهشي و ساختارهاي مطالعاتي جوانان در کشور وجود دارد اما سهم جوان پژوهي در اين مراکز بسيار اندک است و با توجه به جمعيت جوان کشور لازم است که مقتضيات آنها شناخته شود.
اسحاقي افزود: با توجه به لزوم ورود نسل دانا و فهيم جوانان در ساخت و اداره کشور و مديريت آن بايد راهکارهايي را براي مسولين در اتاق هاي فکر و مجموعه هاي در اين زمينه داشته باشيم.
معاون مطالعات و تحقيقات سازمان ملي جوانان در رابطه با فعاليت مراکز مطالعاتي جوانان در دانشگاه ها گفت: در حال حاضر به همت دولت نهم 15 مرکز مطالعات جوانان در دانشگاه هاي معتبر کشور در حال فعاليت هستند و با توجه به برنامه ريزي هاي انجام شده اين مراکز به مرور زمان جايگاه خود را پيدا مي کنند و نيازها و مسائل نسل جوان و راهکار ها و راهبردهاي آن را به صورت تخصصي مطالعه و براي آن برنامه ريزي انجام مي دهند. اين مراکز همچنين به رصد تحولات و مسائل حوزه جوانان و دستگاه هاي تخصصي اين زمينه مي پردازند.
وي در پايان از راه اندازي مرکز آينده پژوهي و فناوري اطلاعات جوانان در آينده اي نزديک در دانشگاه صنعتي شريف خبر داد. /100
انتهای پیام/