عليرضا طلوعي ادامه داد: نمايندگان معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور از مدتي پيش با نمايندگاني از سازمانها و نهادهاي ديگر در جلسات ستاد هماهنگي مشاغل خانگي وزارت کار و امور اجتماعي حضور دارند.
وي تصريح کرد: اين ستاد با هدف توسعه مشاغل خانگي فعاليت ميکند و معاونت هنرهاي سنتي نيز توسعه مشاغل خانگي صنايعدستي را مد نظر قرار داده است.
اين کارشناس صنايعدستي با اشاره به اينکه بررسي راههاي ايجاد و توسعه شبکههاي توليد در استانها با رويکرد صنايعدستي خانگي يکي از طرحهاي مطرح شده است، اظهار داشت: توانمند سازي بانوان صنايعدستي و بررسي راههاي توسعه کار آفريني در ميان اقشار آسيب پذير با رويکرد صنايعدستي خانگي از ديگر طرحهاي مطرح شده است.
طلوعي در ادامه گفت: بررسي نقش و سهم مشاغل خانگي در درآمد خانوارهاي شهري و روستايي با رويکرد صنايعدستي خانگي، راههاي گسترش آموزش مجازي صنايعدستي خانگي به خانوارهاي شهري و روستايي و بررسي راههاي عرضه بهتر و فروش بيشتر صنايعدستي خانگي از ديگر موضوعات اين معاونت بوده است.
کارشناس حفظ و احياء اين معاونت با بيان اينکه در نشست اخير ستاد هماهنگي مشاغل خانگي طرحهاي ارائه شده از سوي سازمانهاي مختلف مورد بررسي و کنکاش قرار گرفت، گفت:بيش از 30 طرح و برنامه از سوي ارگانها و سازمانهاي حاضر در اين نشست مطرح شد.
وي در ادامه اظهار داشت: در اين ميان با بررسيهاي دقيق و کارشناسي بيش از 10 طرح مورد پذيرش اين ستاد قرار گرفت که طرحهاي معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي نيز بخشي از اين طرحها بودند.
عليرضا طلوعي افزود: در مرحله بعد طرحهاي پذيرفته شده در قالب پرو پازالهاي مختلف ارائه ميشوند و کميته پژوهشي اين ستاد آنها را مورد ارزيابي قرار ميدهند.
اين کارشناس ياد آور شد: بعد از بررسي طرحهاي ارائه شده نسبت به تخصيص بودجه مورد نظر آنها از سوي وزارت کار و امور اجتماعي تصميم گيري ميشود.
وي خاطرنشان کرد: طرحهاي نهايي شده به سازمانهاي داراي صلاحيت و يا مراکز بخش خصوصي براي اجرايي شدن سپرده ميشود./111
انتهای پیام/