همايش تجليل از خادمان ميراث فرهنگي با گويش مازندراني

به گزارش ميراث آريا(chtn) به نقل از روابط عمومي سازمان ميراث فرهنگي مازندران محمد علي گواهي ارشد نماينده ولي فقيه در سپاه کربلاي مازندران گفت: ميراث فرهنگي ميراث ماندگار نياکان ماست که بايد از آن خوب استفاده شود.

وي افزود:بزرگترين فرهنگ يک ملت گويش آن ملت است که فرهنگ و آداب و رسوم و اعتقادات مردم منطقه را در خود نهفته دارد.

معاون گردشگري سازمان ميراث فرهنگي‌، صنايع‌دستي و گردشگري مازندران با اشاره به شعار جهاني موزه و توريسم افزود: امروزه چند عامل به عنوان شاخص هاي توسعه در جهان شناخته شده است که يکي از آن افزايش تعداد موزه‌هاي در يک کشور است.

وي از وجود بيش از 6 موزه در مازندران خبر داد و يادآور شد: مردم پذيرفته‌اند که مازندران فقط جنگل و دريا نيست و افزايش آمار بازديدکنندگان از موزه‌ها و جاذبه‌هاي تاريخي در نوروز امسال نيز نشان از توجه و علاقمندي مردم به اين مباحث دارد.

محمدرضا شيدفر گفت: تعداد زيادي از بناها و اماکن تاريخي در اختيار بخش دولتي است که در صورت ايجاد هماهنگي بين دستگاه‌هاي اجرايي سازمان اين آمادگي را دارد که از آن به عنوان موزه تاريخ شهر بهره برداري کند.

اين همايش 2 خرداد ماه سال جاري به مناسبت بزرگداش هفته ميراث فرهنگي در سالن سلمان هراني مجتمع فرهنگي ارشاد شهرستان ساري با حضور اهالي ميراث فرهنگي مازندران برپا شد./106

انتهای پیام/

کد خبر 1388030429