فخريان اظهار داشت: قبل از مصوبه مجلس شوراي اسلامي و در انتخابات رياست جمهوري دوره هاي قبل، چهارميليون و 500 هزار دانش آموز دوره متوسطه و پيش دانشگاهي واجد شرايط رأي دادن بودن اما اکنون فقط تعداد محدودي از دانش آموزان مي توانند در انتخابات شرکت کنند.
وي ضمن بيان اينکه مصوبه ي مجلس شوراي اسلامي تأثير منفي در فضاي مدرسه و دانش آموزان گذاشته و اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان نسبت به افزايش سن رأي معترض است، افزود: تشکل هاي دانش آموزي در نامه اي اعتراض خود را به علي لاريجاني، رئيس مجلس شوراي اسلامي منتقل کرده اند.
فخريان با اشاره به نامه تشکل هاي دانش آموزي در اعتراض به افزايش سن رأي، گفت: اين نامه علاوه بر مجلس براي ساير دستگاه ها و مسئولان ذيربط از جمله وزارت کشور نيز رونوشت ارسال شده است.
وي ادامه داد: انتظاري که دانش آموزان از مسئولان دارند اين است که آن ها بتوانند در سرنوشت خود تأثيرگذار باشند اين بيانصافي است که از رده رأي دادن خارج شوند.
فخريان با بيان اينکه اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان در سال هاي گذشته باني جشن تکليف سياسي و رأي اولي ها در کشور بوده، گفت: با افزايش سن رأي، برگزاري اين جشن ها از اتحاديه گرفته شد در حالي که در پي رهنمودهاي مقام معظم رهبري، اين تشکل دانش آموزي جشن هاي رأي اولي را در کشور به راه انداخت.
دبيرکل اتحاديه انجمن هاي اسلامي دانش آموزان با اشاره به حضور مؤثر دانش آموزان در صحنه هاي مختلف انقلاب اسلامي و دفاع مقدس، اظهار کرد: 18 درصد از کل شهداي دفاع مقدس را دانش آموزان تشکيل مي دهند و آن ها نشان دادند که مي توانند سرنوشت ساز باشند و اين موضوع را در نامه به رئيس و نمايندگان مجلس يادآور شديم./100
انتهای پیام/