محمد ابراهيم لاريجاني در ادامه افزود: اگرچه به دليل حجم بالاي سفر هموطنان در نوروز، عمده فعاليت ستاد به اين ايام معطوف ميشود، اما سفرهاي تابستانه نيز از جايگاه ويژهاي در کشور برخوردار است.
وي تصريح کرد:بنابراين لازم است که برنامهريزيهاي تابستانه توسط سازمانهاي عضو ستاد به طور جدي مورد توجه قرار گيرد تا تجربه موفق عملکرد ستاد در نوروز براي تابستان نيز تکرار شود.
لاريجاني با بيان اينکه لازم است طرح تابستاني ستاد تسهيلات سفرهاي کشور در دستور کار تمامي ستادهاي استاني، شهرستاني و مناطق آزاد قرار گيرد، متذکر شد: اقدامات ستاد در طرح تابستانه در چارچوب منشور عمليات، اهداف و برنامههاي کلان و تحت نظارت روساي ستادهاي استاني خواهد بود.
اين مقام مسئول در معاونت گردشگري کشور متذکر شد: در طرح تابستانه به دليل طول تعطيلات تابستانه و پراکندگي مناسب آن، بسياري از مشکلات و فشردگيهاي ايام نوروز را شاهد نخواهيم بود.
لاريجاني با بيان اينکه طبيعي است که سطح تعامل و مشارکت و حضور دستگاههاي مختلف دولتي و خصوصي به ميزان حجم فعاليتهاي صورت گرفته در نوروز نباشد، اظهار داشت: حمايت، حضور و پشتيباني تمام سازمانهاي عضو ستاد از برنامهها و اقداماتي است که در طرح تابستاني در دستور کار ستاد قرار دارد.
قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور اضافه کرد: اين برنامهريزيها ميتواند جريان خدماترساني به مسافران و گردشگران را تثبيت و نهادينه کند و موجب ارتقاء رضايتمندي آنها شود.
وي با بيان اينکه طرح تابستانه سال 88 از يک تيرماه تا 29 مردادماه خواهد بود، افزود: به دليل حلول ماه مبارک رمضان در شهريورماه 88 اين طرح اجرا نميشود.
لاريجاني خاطرنشان کرد: لازم است در خردادماه 88 جلسات هماهنگي ستاد تسهيلات سفر استان برگزار و برنامهريزي لازم به منظور مشخص شدن طرحها و برنامههاي هريک از سازمانهاي عضو ستاد براي سفرهاي تابستانه انجام شود.
وي در تشريح برنامههاي قابل اجرا در طرح تابستانه يادآور شد: آمارگيري برخي از شاخصها، نظارت بر ارائه خدمات به مسافران و گردشگران، برگزاري جشنوارههاي گردشگري، فرهنگي و هنري، نظرسنجي از مسافران و گردشگران، اجراي تورهاي استانگردي و تورهاي خاص، اطلاعرساني و راهنمايي مسافران و گردشگران، هماهنگي با سازمانها، نهادها و ارگانهاي مرتبط از برنامههاي قابل اجرا توسط ستادهاي استاني در طرح سفرهاي تابستانه است./115
انتهای پیام/