وي با اشاره به اينکه اين بازار با بيش از 30 باب مغازه در اختيار هنرمندان صنايعدستي استان قرار دارد، اظهار داشت: بازارچه موتاب خانه همدان به هنرمندان و صنعتگران صنعت چرم استان همدان اختصاص دارد.
رييس سازمان ميراث فرهنگي اين استان تصريح کرد: مرمت و احياء اين بازارچه 100 درصد پيشرفت فيزيکي داشته است.
بيات با بيان اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور براي تجهيز و مرمت اين بازارچه اعتبار 130 ميليون توماني در نظر گرفت، گفت: اين اعتبار به طور صد در صد در اين بازارچه هزينه شده است.
وي در ادامه اظهار داشت: عمليات بام سازي، کف سازي، مرمت ديوارها، درها و پنجرههاي اين بنا به پايان رسيده و قابل بهره برداري است.
رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همدان با تأکيد بر اينکه اين مکان به دليل داشتن قدمت تاريخي براي استان همدان از اهميت ويژهاي برخوردار است، افزود: سعي کرديم با تبديل اين مکان به بازارچه صنايعدستي ميان ميراث فرهنگي و صنايعدستي بيش از پيش نزديکي ايجاد کنيم.
اسدالله بيات ادامه داد: تعدادي از مغازههاي اين بازارچه در حال حاضر در اختيار هنرمندان و صنعتگران چرم استان است و مابقي نيز در روزهاي آينده به هنرمندان اين بخش اجاره داده ميشود.
وي خاطرنشان کرد: اين در حالي است که معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشورمان با سفر به استان همدان ضمن افتتاح اين بازارچه، افتتاح پروژههاي ساماندهي، محوطه سازي و مرمت امامزاده اظهر رزن و گشايش موزه سفال را در برنامه خود دارد./111
انتهای پیام/