محمد علي يوسفي هدف از برگزاري اين نشست را بررسي راهکارهاي علمي و عملي براي توسعه و رونق صنعت بامبو و ابريشم و هنرهاي وابسته در استانهاي شمالي دانست و اضافه کرد: طرح جامعي در دست مطالعه و اجرا است که اين هنر و صنعت مهم و هنرهاي وابسته به آن که خاستگاه اصلي آن در اين استان است.
رييس انجمن فن آوري بومي ايران نيز در اين نشست بيان داشت: طرحهايي در دست مطالعه است تا هنرمندان و صنعتگران هنرهاي سنتي و صنايعدستي با توجه به نيازهاي امروزي توليدات خود را آغاز کنند.
ميلاد محقق افزود: نوآوري در محصولات هنرهاي سنتي و صنايعدستي ميتواند نقش ارزندهاي در بهبود مهندسي رفتارهاي اجتماعي ، فرهنگي و اقتصادي مردم داشته باشد.
مشاور استاندار و عضو هيأت مديره شرکت سهامي پرورش کرم ابريشم ايران نيز با بيان مسائل و مشکلات بوجود آمده در صنعت ابريشم گفت: همکاري ميان دستگاههاي متولي نظير شرکت ابريشم، سازمان ميراث فرهنگي صنايع دستي و گردشگري و مراکز علمي تحقيقاتي ميتواند در آسيب شناسي رکود صنايع ابريشم و بامبو موثر باشد.
همچنين در اين نشست پژوهشگران و توليد کنندگان در حوزههاي هنرهاي ابريشم، بامبو و هنرهاي وابسته نيز از استانهاي مازندران و گيلان شرکت داشتند. /111
انتهای پیام/