اسفنديار رحيم مشايي در ادامه خاطرنشان کرد: مجموعه ابن بابويه نيازمند به طرح جامع و فضا سازي است همچنين ساماندهي قبور مفاخر و مشاهير اين مجموعه نيز بايد اجرايي شود.
به گفته معاون رئيس جمهور وجود شخصيتهاي فرهنگي و عرفاني و برجستهاي مانند امامزاده هادي،ابن بابويه، شيخ رجب علي نکو گويان، مرحوم تختي و شخصيتهاي علمي، فرهنگي و عرفاني مدفون در اين مجموعه سرمايهاي بزرگ براي تهران و شهرري به شمار ميروند.
اين مقام مسئول در سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري اضافه کرد: در اين راستا ،ساماندهي اين مجموعه بسيار ارزشمند و نيز اطلاعرساني و معرفي اين مجموعه بايد در دستور کار قرار گيرد.
وي ادامه داد: با طراحي سفرهاي تعريف شده مي توان از ظرفيت هاي فرهنگي و تاريخي اين مجموعه استفاده کرد تا زمينه نشر معارف و گسترش روح معنويت ، اخلاق و آرامش در جامعه فراهم شود.
وي با اشاره به سالگرد ارتحال امام راحل اظهار داشت: با توجه به وجود مرقد مطهر امام راحل در جنوب تهران هر ساله جمعيت فراواني از گوشه و کنار و سراسر کشور به حرم مطهر امام(ره) به ويژه در خرداد ماه و يا در مناسبات ديگر وارد ميشوند، بنابراين مجموعه ابن بابويه بايد به عنوان يک مسير فرهنگي طراحي شود تا از ظرفيتهاي آن به درستي بهرهبرداري شود.
مشايي تصريح کرد: تمامي اختيارات و مسئوليتهاي مجموعه ابن بابويه در دست سازمان ميراث فرهنگي نيست و تنها در مرحله توسعه به عنوان ناظر عمل مي کند.
معاون رئيس جمهور با بيان اين که در اين راستا سازمان ميراث فرهنگي آمادگي خود را براي ساخت گنبد مرقد مرحوم ابنبابويه اعلام ميکند تصريح کرد:قرار است با هماهنگي مسئولان مربوطه ساخت و ساماندهي گنبد ابن بابويه با اختصاص اعتباري بالغ بر 150 ميليون تومان آغاز شود.
وي در پايان به احساس تعلق تاريخي مردم تهران اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به اينکه وابستگان بسياري از مردم و خانوادههاي تهراني در مجموعه ابن بابويه مدفون شدند آماده دريافت کمکهاي افراد خير و دستگاههاي ذيربط علاقمند به اين مجموعه هستيم.
خاطرنشان مي شود: رييس سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري همراه با قائم مقام سازمان و هيأت همراه از آرامستان ابن بابويه ديدار و پس از زيارت مرحوم ابن بابويه و امامزاده هادي از آرامگاههاي بزرگاني چون تختي و شيخ رجب علي نکوگويان (خياط) و خاندان دهخدا بازديد کردند./ 118
انتهای پیام/