وي با بيان اينکه لازم است برنامهريزي براي برگزاري اين تورها نيز در دستور کار ستاد تسهيلات سفرهاي استانهاي مختلف کشور قرار گيرد، متذکر شد: اطلاعرساني گسترده براي برگزاري اين تورها و اجراي قوي آن توسط دفاتر خدمات مسافرتي مجرب ميتواند به ارتقاء سطح رضايتمندي مسافران و گردشگران در طرح سفرهاي تابستانه منجر شود.
قائم مقام ستاد دائمي تسهيلات سفرهاي کشور اطلاعرساني و راهنمايي مسافران را يکي از شروط موفقيت طرح سفرهاي تابستانه عنوان کرد و افزود: لازم است ستاد تسهيلات سفرهاي استانهاي مختلف کشور همانند ايام نوروز 88، علاوه بر چاپ و توزيع نقشههاي راهنماي گردشگري و بروشور جاذبههاي استان نسبت به راهاندازي کيوسکهاي اطلاعرساني و حضور راهنمايان در مبادي ورودي و افزايش راهنمايان ثابت در سايتهاي گردشگري اقدام کنند.
لاريجاني افزود: همچنين لازم است حجم اقلام تبليغاتي چاپ و نشر شده، تعداد کيوسکهاي اطلاعرساني و نفرات بکارگيري شده براي اين منظور به ستاد مرکزي اعلام شود، تا از طريق ستاد مرکزي به اطلاع هموطنان برسد.
وي خاطرنشان کرد: به منظور شناسايي نقاط قوت و ضعف و اخذ نظر مسافران و گردشگران و بهرهگيري از ديدگاه آنان لازم است ستادهاي تسهيلات سفرهاي استانها در موضوعاتي نظير وضعيت اسکان، حمل و نقل، بهداشت، تغذيه، امنيت، خدمات شهري و رفاهي و ساير مسائل از مسافران و گردشگران نظرسنجي کنند./115
انتهای پیام/