بانو نگار سردار ملي طي گفتگويي ضمن اعلام اين مطلب افزود: کساني که براي اعتلاي ميهن در هر
دوره اي تلاش کرده اند، از افتخارات کشور هستند و شايسته است با اقداماتي مانند برگزاري همايش ها و جلسات مختلف ، در مورد آنها اطلاعات درست و دقيقي به مردم داده شود.
همسر يدالله سردار ملي، از بازماندگان خانواده « ستار خان » به برگزاري همايش هاي سالانه در تاريخ صدور فرمان مشروطه در 14 مرداد ماه اشاره کرد و گفت: اين همايش ها گامي موثر در ايجاد آشنايي با مفاخر تاريخي استان و کشور بودند و پيگيري آن اقدام موثر با همايش سرداران مشروطيت در 17 خرداد ماه، بر غنا و اثرگزاري ديگر اقدامات مي افزايد.
وي تصريح کرد: روشنفکران و آزادي خواهان در هر دوره اي ، تلاش ستارخان و ياران زحمتکشش را ارج مي نهند؛ زيرا تمام آن تلاشها، در راه ميهن بوده و آن افراد در شرايط سخت اجتماعي و خفقان سياسي دست به اقدامي زدند که هنوز هم چگونگي به ثمر رسيدنش جاي سوال و تعجب دارد و به طور قطع دليلي جز عشق و علاقه و جان بر کفي در راه کشور ندارد.
سردار ملي،نامگذاري معابر و ميادين به نام بزرگان ادوار مختلف تاريخي از جمله بزرگان مشروطه را يکي از راههاي خوب و مفيد براي آشنا کردن مردم با تاريخ کشور دانست و گفت: وقتي همواره نامي در مقابل چشم مردم باشد، در مورد آن به تحقيق و جستجو مي پردازند و اينگونه اطلاعات در اين زمينه گسترش مي يابد.
او که براي نخستين بار موضوع در خطر بودن خانه ستارخان را مطرح کرده ، از اقدام به موقع
سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان شرقي در تملک و مرمت اين بناي ارزشمند تمجيد کرد و افزود: اگر خانه ستارخان تخريب مي شد، به طور قطع بخش مهمي از هويت معنوي کشور از ميان مي رفت و به عنوان فردي از خانواده ستارخان و در جايگاه يک ايراني خوشحالم که اين اتفاق نيافتاد.
وي تصريح کرد: پس از ستارخان، نسلهاي بعدي و خانواده او هم براي اعتلاي کشور تلاش کرده و در جايگاه افرادي تحصيل کرده براي جامعه تلاش کرده اند و اين نشانه اهميت آشنايي با کساني است که ايران امروز را به ما هديه داده اند./106
انتهای پیام/