ساسان قاسمي ادامه داد: نگارش اطلسهاي صنايع دستي در مجموع مربوط به حوزه حفظ و احياء اين معاونت است که البته در اين اطلس به دليل انجام کارهاي مشترک که مربوط به دو حوزه بوده است، تصميم به همکاري مشترک گرفته شد.
وي با اشاره به اينکه در حال حاضر در نگارش اطلس صنايعدستي جزاير خليج فارس در مرحله تأمين اعتبار هستيم، اظهار داشت: براي اجرايي شدن اين طرح اعتباري بالغ بر 140 ميليون تومان پيش بيني شده است.
مدير کل توسعه و ترويج اين معاونت تصريح کرد: اين معاونت براي اجرايي شدن اين طرح با ادارات و ارگانهاي مختلفي همکاري خواهد کرد.
قاسمي با بيان اينکه همکاري با اين ارگانها در کنار جذب حمايتهاي مالي شامل بهره برداري از امکانات اين سازمانها نيز خواهد بود، گفت: پايگاه ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري خليج فارس، سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري استانهاي بوشهر و هرمزگان، سازمان منطقه آزاد کيش، سازمان منطقه آزاد قشم، پژوهشگاه سازمان ميراث فرهنگي، صنايعدستي و گردشگري کشور و وزارت کار و امور اجتماعي معاونت هنرهاي سنتي کشور را همراهي ميکنند.
وي در ادامه اظهار داشت: بهره مندي از امکانات و ارتباطات اين سازمانها و ارگانها در تسريع روند اجرايي اين طرح که از اهميت خاصي برخوردار است، موثر خواهد بود.
اين مقام مسئول افزود: گروه معاونت هنرهاي سنتي و صنايعدستي کشور در تلاش است در نخستين اقدامات خود اواخر ماه جاري با سفر به جزيره کيش با سازمان منطقه آزاد کيش در خصوص تهيه اين اطلس و روند اجرايي آن وارد گفتگو شود.
ساسان قاسمي خاطرنشان کرد: در واقع اطلسهاي صنايعدستي آمارگيري ريزبينانه از وضعيت رشتههاي صنايعدستي را در بخشهاي مختلف مورد توجه قرار ميدهد.
وي ياد آور شد: : همچنين به دليل کثرت گروهها و قومهاي مختلفي که ساکن اين جزاير هستند ما با تنوع فرهنگهاي مختلف روبرو هستيم که حفظ اين فرهنگها، از طريق چنين راهکاري امکان پذير است./111
انتهای پیام/