موزه ميراث روستايي نشان دهنده ظرفيت‌هاي از دست رفته است

به گزارش ميراث آريا (chtn)، اسفنديار رحيم مشايي گفت: اين مجموعه بايد به يک روستاي واقعي تبديل شود و صرفا نبايد يک موزه باشد. اميدواريم مدير پروژه و ديگر مسئولان سازمان ميراث فرهنگي گيلان بتوانند در اين مجموعه روستايي را سازمان دهند تا داوطلبان و علاقمندان به مدت يک هفته در اين مجموعه زندگي‌هاي مختلفي را تجربه کنند.

مشايي با تاکيد بر اينکه اين اقدام بايد در کوير نيز صورت بگيرد، تصريح کرد: هر چند که بين اين دو ويژگي آب و هوايي، تنوع بسياري وجود دارد و نياز به تجربه اين اقليم‌ها است.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي کشور پروژه موزه ميراث روستايي گيلان را يک تير و چند نشان توصيف کرد و افزود: موزه ميراث روستايي گيلان نشانگر فرهنگ و معماري اين سرزمين است.

وي تنوع هاي موجود در اين سرزمين را زيبايي و سرمايه تلقي کرد و گفت: ما ايراني‌ها راهي جز شناسايي، معرفي و تبليغ آنها نداريم.

مشايي ابراز اميدواري کرد که زيبايي‌ها و ظرفيت‌هاي تاريخي، طبيعي و فرهنگي گيلان بيش از پيش به مردم ايران معرفي شود.

رئيس سازمان ميراث فرهنگي در معرفي گيلان گفت: بي شک گيلان سبزترين خطه ايران است و گيلان سرزمين نگاه‌هاي عميق، دانش، ادب فرهنگ و تحصيلات است.

مشايي خطاب به مدير پروژه ميراث روستايي گيلان و ديگر اساتيد حاضر گفت: صفات مختلفي در گيلان وجود دارد که بايد مورد مطالعه قرار گيرد.

وي با اشاره به حضور مسئولان مختلف از جمله استاندار، نماينده مجلس فرماندار و شهردار گفت: حضور اين مسئولان نشان مي دهد که افراد سياسي استان هم فرهنگي هستند و اين يکي ديگر از ويژگي ها مردم گيلان است./117

انتهای پیام/

کد خبر 1388031622