ماده 18 قانون شوراي عالي آموزش و پرورش براي انبوه سازان ضمانت اجرايي ايجاد مي کرد تا انبوه سازاني که بيش از 200 واحد احداثي داشته باشند، ملزم به ايجاد زيربناي فضاي آموزشي بودند.
وي با اشاره به رشد 270 درصدي اعتبارات عمراني در وزارت آموزش و پرورش، گفت: چنانچه در شهرک هاي جديد ساخت مدارس جديد نياز باشد، از محل اين اعتبار براي ساخت مدارس استفاده مي شود.
معاون وزير آموزش و پرورش ادامه داد: پيش بيني مي شود در سال 88 از محل اعتبارات دولتي و کمک هاي خيرين مدرسه ساز، چهار هزار طرح آموزشي در کشور ساخته شود و مهر ماه به آموزش و پرورش تحويل شود.
رييسي با اشاره به اينکه خيرين مدرسه ساز، هفت هزار و 200 ميليارد ريال براي ساخت مدرسه تعهد کردند، گفت: استان هاي تهران، خوزستان، خراسان رضوي، اصفهان و آذربايجان شرقي به لحاظ ميزان تعهدات خيرين مدرسه ساز در زمره استان هاي برتر بوده اند.
وي با بيان اينکه \"رشد تعهدات خيرين در قالب ساخت فضاي آموزشي و پرورشي، زمين و ساختمان، پول نقد و تجهيز مدارس کشور نسبت به سال گذشته 18 درصد بوده است\"، اظهار داشت: در سه سال و نيم گذشته سه هزار و 513 طرح در قالب 16 هزار و 400 کلاس درس و با زيربناي دو ميليون و 460 هزار مترمربع به صورت مردمي و مشارکتي توسط خيرين مدرسه ساز ساخته شده است.
رييس سازمان نوسازي و تجهيز مدارس کشور ادامه داد: در اين مدت 4/23 درصد کلاس هاي تحويلي، 22درصد طرح هاي تحويلي و 24 درصد زيربناي تحويلي آموزش و پرورش را خيرين مدرسه ساز تحويل داده اند.
رييسي افزود: مجموع تعهدات خيرين مدرسه ساز در 11 سال گذشته 25 هزار و 610 ميليارد ريال بوده است که 20 هزار ميليارد ريال آن در چهار سال اخير بوده است.
معاون عمراني وزير آموزش و پرورش با اشاره به اينکه از ابتداي فعاليت دولت نهم تا پايان سال 87، 46 هزار ميليارد ريال اعتبار عمراني در اختيار وزارت آموزش و پرورش قرار گرفت، اظهار داشت: با اعتبارات دولتي و کمک هاي خيرين مدرسه ساز از ابتداي فعاليت دولت نهم تا پايان سال 87، 70 هزار کلاس درس با زيربناي 10 ميليون و 300 هزار مترمربع فضاي آموزشي کشور آماده شده است. /100
انتهای پیام/