مشکلات رفاهي هنرهاي سنتي را کمرنگ کرده است

به گزارش ميراث آ ريا(chtn)، نماينده مسيحيان آشوري و کلداني در مجلس شوراي اسلامي ضمن بيان اين مطلب گفت: اصالت هر جامعه به هنر و فرهنگ آن است که سينه به سينه از مادران به فرزندان منتقل شده است ولي متاسفانه در حال حاضر هنرهاي سنتي ما اکثرا رو به ماشيني شدن مي روند.

يوناتن بت کليا نبود صرفه اقتصادي، مشکلات معيشتي و رفاهي هنرمندان را عمده ترين مشکل ادامه بقاي اين هنرها دانست و افزود: هنرمند اگر مشکل معيشتي نداشته باشد و چرخ زندگيش بچرخد به کارش ادامه مي‌دهد.

وي بيمه هنرمندان، ايجاد بازارچه‌هاي فروش، تشويق و حمايت از جوانان را راهکارهايي براي توسعه اين هنرها خواند و اظهار داشت: خوشبختانه معاونت صنايع‌دستي سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري تاکنون اقدامات خوبي در اين رابطه انجام داده است که مثمر ثمر بوده است.

عضو کميسيون عمران هنرمندان هنرهاي سنتي را محترم‌ترين اقشار جامعه هر کشور عنوان کرد و افزود: اين افراد پرچمداران فرهنگ و تمدن کشور هستند و بايد به کار و فعاليت‌هاي آن‌ها ارج نهاد .

وي با اشاره به تنوع و تعدد طرح‌هاي فرش در ايران ياد آور شد: متأسفانه قاليبافي ايران ديگر رونق سابق را ندارد و دليل آن افزايش روز افزون فرش‌هاي ماشيني، استفاده از طرح‌هاي غير بومي و نبود کاربري فرش‌هاي دستباف است که براي کشور ما اصلا شايسته نيست.

نماينده مسيحيان آشوري و کلداني، نمايندگان و قوانيني که توسط آنها مصوب مي‌شود را در برطرف کردن مشکلات هنرمندان مهم دانست و اظهار داشت: ما نمايندگان نماينده مردم هستيم و بايد قوانيني را مصوب کنيم که دردي از آن‌ها برداشته، شأنشان را حفظ کرده و قدمي بسوي رفاه و آرامش آن‌ها باشد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388031850