احمد منتظردرادامه خاطرنشان کرد:سازمان ميراث فرهنگي پس ازتأمين اعتبارخانه ياد شده را که بخش کوچکي از آن تخريب شده بود را به مبلغ چهارصدهزار تومان خريداري کرد.
وي با اشاره به اينکه پس ازمدتي مسئولان ميراث فرهنگي اعتراض کردند که چرا بودجه سازمان را صرف خريد چنين خانه اي کرده ايد اظهار داشت: چهارده سال بعد درسال 1376 که مسئوليت ميراث فرهنگي اصفهان را عهده دار شدم به سراغ خانه تاريخي ايوبي رفته و در کمال تعجب مشاهده کردم که نيمه شرقي اين خانه تاريخي به طور کامل تخريب شده و هيچ اقدامي براي نگهداري از اين اثر تاريخي صفوي صورت نگرفته است.
به گفته عضو هيـأت علمي و مشاور عمراني بناهاي تاريخي داشنگاه هنر اصفهان؛ بنابراين بلافاصله اقدام به برنامهريزي براي بازسازي بخش تخريب شده کرده و متعاقب آن در سال 1379 خانه ايوبي را به دليل کمبود بخش فضاي آموزشي در اختيار دانشگاه هنر اصفهان قرار داده و پس از پايان مأموريت و بازگشت به دانشگاه، شروع به ادامه بازسازي ومرمت خانه تاريخي ايوبي کردم.
وي با اشاره به اين که مراحل بازسازي و مرمت اين خانه تاريخي به صورتي انجام شد که ضمن مشخص بودن فضاي الحاقي سازگاري خود را با فضاي تاريخي خانه ايوبي به خوبي نشان دهد اظهارداشت:اين بنا به صورتي آماده شده بود که هرگونه عملکرد جديد مناسب را بپذيرد بنابراين اين خانه درسال 1385 به دانشکده شهرسازي دانشگاه هنر اصفهان اختصاص يافت .
اين کارشناس ارشد معماري در پايان تأکيد کرد:سپس خانه استپانيان که توسط سازمان نوسازي و بهسازي مرمت شده بود و درکنار خانه ايوبي قرار داشت توسط دانشگاه هنر خريدراري و به آن الحاق شد و هم اکنون مجموعه اين دو خانه به عنوان يکي از واحدهاي مکمل دانشگاه هنر کارايي خود را کاملاً نشان داده است. /118
انتهای پیام/