محمد علي يوسفي ادامه داد: استانهاي گيلان، مازندران، گلستان، همدان، اصفهان، مرکزي، فارس، تهران، سيستان و بلوچستان، اردبيل، آذربايجان شرقي و غربي در اين نمايشگاه حضور دارند.
وي با اشاره به اينکه اين معاونت 10 ايستگاه هنرهاي سنتي و صنايعدستي را در شهرستانهاي مختلف استان برپا شده است گفت: اين ايستگاهها به نمايش و عرضه توليدات هنرهاي سنتي و صنايعدستي بومي اين شهرستانها اختصاص دارد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي اين استان تصريح کرد: شهرستانهاي لوشان، چابکسر، آستارا، رشت، لاهيجان، انزلي و رودبار ميزبان ايستگاههاي هنرهاي سنتي و صنايعدستي است.
يوسفي با بيان اينکه برترين توليدات صنايعدستي استان در اين ايستگاهها عرضه شده است، گفت: البته توليدات صنايعدستي بومي شهرستانهاي استان در الويت عرضه در اين ايستگاهها بودهاند.
وي در ادامه اظهار داشت: همچنين همزمان با هفته صنايع دستي در گيلان از هنرمندان و صنعتگران برتر استان تجليل و تقدير به عمل ميآيد.
معاون هنرهاي سنتي و صنايعدستي گيلان با تأکيد بر اينکه هنرمندان برجسته و نمونه استان در اين مراسم مورد تجليل قرار مي گيرند، گفت: اين حرکت نيز با هدف حمايت از هنرمندان و صنعتگران و ايجاد روحيه نشاط و انگيزه کاري انجام ميشود.
محمد علي يوسفي خاطرنشان کرد: کارگاه علمي، آموزشي با عنوان بازار يابي و بازار داري نيز در بخش هنرهاي سنتي و صنايع دستي به منظور توسعه صادرات برپا مي شود./ 111
انتهای پیام/