احياء‌ رشته‌هاي صنايع‌دستي با بهره مندي از فناوري اطلاعات

به گزارش ميراث آريا(chtn)، حسين هاتفي فارمد با بيان اين مطلب گفت: اينترنت و تکنولوژي IT را بايد در خدمت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشور در آوريم.

وي با اشاره به اينکه معاونت هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي در راستاي بهره مندي از اين تکنولوژي گام‌هاي موثري برداشته است، اظهار داشت: ‌تلاش‌ها براي بهره مندي از اين تکنولوژي از سال گذشته با برنامه ريزي هاي اين معاونت آغاز شده است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي ادامه داد: آموزش مجازي رشته‌هاي صنايع‌دستي که از سال گذشته آغاز شده است يکي از امکانات خوبي است که به واسطه بهره مندي از تکنولوژي فناوري اطلاعات فراهم شده است.

هاتفي فارمد تصريح کرد: بسياري از استان‌هاي کشور با فراهم کردن امکان آموزش مجازي رشته‌هاي صنايع‌دستي بومي بر روي سايت سازمان ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري خود دوره‌هاي آموزشي مجازي برگزار کردند.

وي با بيان اينکه همچنين در تعدادي از استان‌ها موفق به ايجاد موزه مجازي شديم، گفت:‌ موزه‌هاي مجازي صنايع‌دستي امکان بهره مندي علاقه مندان را در اقصي نقاط جهان از تصاوير صنايع‌دستي فراهم مي‌کند.

حسين هاتفي فارمد در ادامه اظهار داشت: همچنين با تلاش‌هاي صورت گرفته امکان فروش مجازي صنايع‌دستي در قالب فروشگاه‌هاي مجازي نيز فراهم شده است که در جاي خود اقدامي کم نظير به حساب مي‌آيد.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي کشورمان افزود:‌ استفاده از اين تکنولوژي به منظور احياء ‌رشته‌هاي منسوخ شده و در حال منسوخ نيز در دستور کار قرار دارد.

وي خاطرنشان کرد: اين معاونت احياء 15 رشته صنايع‌دستي را در دستور کار خود قرار داده است که تا پايان سال جاري احياء 7 رشته به پايان مي‌رسد./111

انتهای پیام/

کد خبر 1388032619