مدير پايگاه منطقه تاريخي و فرهنگي نيشابور با بيان اين مطلب به ميراث آريا(chtn)،گفت:در حال حاضر براي اين اقدام عکس‌هاي منطقه تاريخي و فرهنگي نيشابور از دوره اسلامي تاکنون و نقشه‌ها از آرشيو کاخ گلستان جمع آوري شده است .

ابوالفضل مکرمي فر افزود:اين اقدام بخشي از برنامه‌ها براي طرح جامع مطالعاتي منطقه تاريخي و فرهنگي نيشابور است که انجام مي‌شود.

وي تصريح کرد:همچنين براي مستندسازي اين منطقه نقشه‌هاي ماهواره‌اي و اطلاعات مستندي که در رابطه با اين منطقه است از سازمان نقشه‌برداري کشور گرد آوري شده است .

مکرمي‌فر ادامه داد:در اين منطقه بررسي ميداني مقدماتي توسط باستان‌شناسان به منظور تعيين حريم منطقه و بررسي باستان‌شناسي صورت گرفته است .

وي با بيان اينکه براي اين طرح چند گروه در حال مطالعه هستند، تصريح کرد: مستندسازي ، سنجش از راه دور ، مکان يابي منطقه ، مردم شناسي اجتماعي ، قوم شناسي و سنت‌ها از مهمترين اقدامات اين گروه براي انجام اين طرح است .

مکرمي‌فر ادامه داد: همچنين در اين رابطه نرم افزاري تهيه شده است که تمام اطلاعات درباره اين منطقه در آن جمع آوري شده است .

وي اضافه کرد: اين طرح در کميته راهبردي منطقه پس از پايان مورد بررسي قرار مي‌گيرد، وقتي در کميته راهبردي مورد پذيرش قرار گرفت در سازمان ميراث فرهنگي،صنايع دستي و گردشگري با حضور رئيس مطرح مي‌شود و مورد تصويب قرار مي‌گيرد .

مدير پايگاه منطقه تاريخي و فرهنگي نيشابور افزود: پس از آن با ابلاغ، وزارتخانه‌ها وارگان‌ها بايد در چارچوب اين قانون و طرح عمل کنند ./104

انتهای پیام/

کد خبر 1388032638