وي ادامه داد: نخستين وظيفه اين مشاوران، شناسايي نيروهاي جوان، متعهد و متخصص ذيربط بوده و در مرحله دوم بسترسازي براي استفاده از ايدهها، طرحها و ابتکار جديد آنان در بدنه مديريتي است؛ ضمن اينکه جوانان با حضور در صحنه و با گذشت زمان، خود را در پستهاي مديريتي آماده ميکنند.
رئيس گروه مشاوران جوان در پاسخ به اين پرسش که نقش جوانان در دولت نهم چگونه بود، گفت: استفاده از حضور جوانان در عرصههاي مختلف تصميمگيري و مراحل اجرايي به جامعه توصيه شده است؛ در زمان جنگ حضور جوانان کاملاً مشهود بود.
شکيبافر اضافه کرد: متأسفانه بعد از دوران جنگ تحميلي، چه در دوران سازندگي و چه در دوران اصلاحات، نگرش مديران ارشد بيشتر به استفاده از نيروهاي باتجربه معطوف شد و عملاً از وجود جوانان ادارات استفاده نشد؛ بيشترين استفاده از جوانان در دوره اصلاحات بود که سازمان ملي جوانان حضور پررنگي پيدا کرد و بيشتر در قالب اردوها و پژوهشکدهها کار خود را دنبال ميکردند اما نگاه آنها بيشتر ابزاري و شعاري بود.
وي اظهار داشت: اما در دولت نهم اين شعار به عمل پيوست و جوانها در سمتهاي اجرايي و تصميمسازي قرار گرفتند و در حال حاضر شاهد رشد قابل توجهي از حضور جوانان در امور مديريتي کشور هستيم و مشاوران جوان به عنوان يکي از عناصر مهم در وزارتخانهها، ادارات و سازمانها نقش آفريني ميکنند؛ طي دو ساله اخير مشاوران جواني که کارايي بالايي داشتند، پستهاي اجرايي در سطح کلان به دست آوردند.
مشاور وزير آموزش و پرورش در توصيهاي به جوانان ايراني خاطرنشان کرد: ايران اسلامي، داراي جوانان متدين، توانمند و باهوش است؛ همانطور که در بخش هستهاي و تکنولوژي از خود نشان داديم، تلاش ما در بحث اقتصادي هم بايد مشهود باشد و توصيه اکيد به جوانان دارم که توجه ويژه به امور معنوي خود داشته باشند. /100
انتهای پیام/