به گزارش ميراث آريا (chtn) از روابط عمومي سازمان شهرداري ها و دهياري هاي کشور، با توزيع اين اعتبار طي چهار سال گذشته در حوزه ترافيک کشور، يک هزار و 142 ميليارد ريال اعتبار نيز براي يارانه بليت اتوبوس و قطعات يدکي به سازمان ‌هاي اتوبوسراني کشور پرداخت شد.

همچنين بازرسي فني و مميزي در سازمان‌هاي اتوبوسراني 78 شهر کشور انجام شده است.

اين گزارش مي افزايد: طي فعاليت دولت نهم 18 هزار و 673 دستگاه ماشين‌ آلات به شهرداري‌ها و دهياري‌هاي کشور توزيع شد بطوريکه اين سازمان هم اينک داراي 11 هزار و 100 دستگاه اتوبوس، سه هزار و 750 دستگاه ميني‌بوس و شش هزار و 512 دستگاه ماشين آلات عمراني و خدمات شهري است.

تاسيس اتحاديه سازمان‌هاي حمل و نقل همگاني شهري در کشور نيز از ديگر اقدامات ارزشمند دولت نهم براي ايجاد هماهنگي ميان اين سازمان‌ها است.

بر اساس اين گزارش، 55 ميليارد ريال اعتبار نيز طي چهار سال گذشته براي ساماندهي گلزار شهدا در 176 شهر کشور اختصاص يافته است.

همچنين با برنامه‌ريزي، نظارت فني انجام شده و نيز اعتبارات تخصيص يافته مبلغ 163 ميليارد ريال براي کمک به ساخت و تجهيز 500 ايستگاه آتش نشاني استاندارد در سراسر کشور انجام تخصيص يافته است.

اين گزارش حاکيست، 180 ميليارد ريال اعتبار نيز به منظور اجراي مطالعات طرح جامع جدا سازي آب فضاي سبز از آب شرب شهري اختصاص يافته است.

تهيه ، تدوين و ابلاغ سازمان تفضيلي يک هزار و 50 شهرداري معادل 90 درصد شهرداري هاي کشور و 181 سازمان وابسته به شهرداري‌هاي کشور و تهيه آيين‌نامه‌هاي مورد نياز در بخش مديريت پسماند و کمک به اجراي طرح جامع مديريت پسماندهاي شهرداري‌هاي کشور به ميزان 200 ميليارد ريال از جمله افدامات عمده سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي کشور طي مدت ياد شده است.

بر همين اساس اختصاص 460 ميليارد ريال اعتبار به طرح‌ها و مسائل مختلف نظير گردشگري شهري، ساماندهي و احياي بافت‌هاي ارزشمند فرهنگي و تاريخي، تهيه عکس و نقشه بهنگام براي 700 شهر، هدايت و توانمندسازي 6 شهرداري در زمينه اسکان غير رسمي را از ديگر اين اقدامات مي توان برشمرد.

مناسب‌سازي سواحل شمالي و جنوبي کشور، حفظ و احياي بافت‌هاي فرسوده و ناکارآمد شهري، تهيه طرح تفضيلي شهرهاي کشور و جمع آوري و هدايت آب‌هاي سطحي داراي اولويت نيز از ديگر اقدامات سازمان‌ شهرداري‌ها و دهياري‌هاي کشور در طول فعاليت دولت نهم است.

اين گزارش مي افزايد: طي مدت مذکور و فعاليت دولت نهم 45 ميليون نفر با امضاي تفاهم نامه بيمه جامع مسووليت مدني شهرداري‌ها و تهيه قرارداد يکپارچه بيمه جهت تحت پوشش قرار گرفتن تمامي جمعيت شهري کشور تحت پوشش بيمه مدني قرار گرفتند.

علاوه بر اين در سال 85 مرکز آموزش مديريت شهري و روستايي کشور، سال 86 موسسه فرهنگي، اطلاع رساني و مطبوعاتي تاسيس و راه اندازي شده و 89 کتاب تخصصي در حوزه مديريت شهري و روستايي که برخي از آنها همچون دانشنامه جامع شهري و روستايي هستند براي اولين بار در سطح خاورميانه مطرح شده است.

بر اساس اين گزارش، انتشار سه شماره از فصلنامه‌هاي‌ مديريت شهري، فرهنگ ايمني و مديريت پسماند، 14 ويژه‌نامه تخصصي در حوزه‌هاي مختلف و پيش شماره‌هاي روزنامه شهروند را از ديگر فعاليت هاي اين سازمان در چهار سال اخير مي باشد.

همچنين سازمان شهرداري‌ها و دهياري‌هاي کشور با رويکرد عدالت‌گستري و ارائه خدمات به روستاييان سراسر کشور، نهضت حل مشکل را در سه هزار و 555 روستاي کشور با اعتباري بالغ بر 450 ميليارد ريال به اجرا در آورده است.

اين گزارش مي افزايد: در راستاي محروميت‌زدايي در تمامي سطح کشور، تاسيس دفاتر امور روستايي در استانداري‌هاي مختلف کشور پيگيري شده و همزمان با تأسيس هفت هزار و 542 دهياري در روستا‌هاي واجد شرايط، مجوز درجه‌بندي 13 هزار و 500 دهياري در 22 استان صادر شده است .

در بخش ارائه خدمات به روستاها،علاوه بر توزيع هزار و 733 کپسول اطفاي حريق، 121 پايگاه آتش نشاني روستايي مجهز به خودروي آتش‌ نشاني احداث و برنامه‌ريزي لازم براي احداث 120 پايگاه در سال جاري صورت گرفته است.

همچنين با برنامه‌ريزي انجام گرفته در راستاي ارائه خدمات شهري313 بوستان روستايي چند منظوره در روستاهاي هدف نيز احداث شده است.

بنابراين گزارش، براي اجراي طرح زکات و ساماندهي گلزار شهداي روستايي و کمک به راه‌اندازي دهياري‌ها، مبلغ شش هزار و 880 ميليارد ريال اعتبار به دهياري‌‌هاي سراسر کشور اختصاص يافته است.

بر همين اساس عملکرد سازمان شهرداري ها و دهياري هاي کشور از سوي روابط عمومي اين سازمان در چهار سال اخير طي فعاليت دولت نهم در بخش هاي مديريت شهري و روستايي اعلام شد./100

انتهای پیام/

کد خبر 138803265