به گزارش ميراث آريا (chtn) \"محمد بنيادي\" معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش شهر تهران روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران گفت: علاوه بر فعال بودن سه هزار و 700 مدرسه شهر تهران به صورت دو روز در هفته با حضور مدير و معاونان به عنوان پايگاه هاي ثابت تابستاني، حدود هزار پايگاه تابستاني ديگر نيز در سطح مناطق مختلف شهر تهران فعال خواهند بود.

وي با اشاره به اينکه به طور ميانگين در هر منطقه 15 پايگاه فعاليت خواهد داشت، اظهار داشت: هزينه نام نويسي در اين پايگاه ها به عهده مدارس است و هر يک از مدارس به تناسب فعاليت هايي که ارائه مي دهند از دانش آموزان هزينه دريافت مي کند.

بنيادي تصريح کرد: تعيين کف و سقف براي دريافت هزينه آفت هايي در پي خواهد داشت، بنابراين دريافت هزينه به عهده مدارس گذاشته شد و بازرساني به اين منظور در اداره مناطق در طول تابستان فعال خواهند بود.

معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش شهر تهران ادامه داد: دانش آموزاني که به دنبال مهارت آموزي هستند، مي توانند در 50 هنرستان حرفه اي شهر تهران به عنوان پايگاه هاي تخصصي مهارت هاي ويژه را در طول تابستان بياموزند.

وي به اردوهاي تابستاني پايگاه ها اشاره کرد و گفت: علاوه بر گردشگري در سطح شهر تهران، اين پايگاه ها برنامه هاي سفرهاي درون شهري و برون شهري را اجرا خواهند کرد.

بنيادي گفت: اردوي رامسر به عنوان اردوي برون شهري پايگاه ها از اول تيرماه به مدت دو ماه به اعزام دانش آموزان مي پردازد و هزينه اعزام به اين اردو 500 هزار ريال است و از دانش آموزان بي بضاعت بابت اين اردو مبلغي دريافت نمي شود.
معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش شهر تهران با اشاره به اجراي طرح هجرت سه، اظهار داشت: حضور دانش اموزان در اين طرح از 200 هزار نفر روز سال گذشته به 800 هزار نفر روز در سال جاري خواهد رسيد.

وي با بيان اينکه \"براي اجراي اين طرح در سال 88، بيش از 30 ميليارد ريال اعتبار اختصاص داده شد\"، گفت: طرح شاداب سازي مدارس نيز در تابستان با حضور دانش آموزان برگزار مي شود و دانش آموزان بايد فضاي داخلي مدرسه و همچنين تا شعاع صد متري خارج از مدرسه را تعمير و تجهيز کنند.

بنيادي گفت: بر اين اساس با اجراي اين طرح، در طول سال تحصيلي، نبايد مديري به دنبال تجهيز و تعميرات وسايل داخلي و جانبي مدرسه باشد.

وي با بيان اينکه شهرداري، انجمن اوليا و مربيان و آموزش و پرورش در اجراي اين طرح مشارکت مالي دارند، گفت: شهرداري بر اساس قانون ملزم است تا پنج درصد از درآمد خود را در اختيار آموزش و پرورش قرار دهد و سال گذشته از اين منبع بيش از 10 ميليارد ريال در اختيار آموزش و پرورش قرار گرفت و امسال پيش بيني مي شود که 30 ميليارد ريال در اختيار مدارس براي اجراي طرح شاداب سازي مدارس قرار گيرد.

به گفته وي، اداره نوسازي و تجهيز مدارس تهران نيز دو ميليارد و 600 ميليون ريال براي اجراي اين طرح در نظر گرفته است.

معاون پرورشي و تربيت بدني سازمان آموزش و پرورش شهر تهران اضافه کرد: 20 دارالقرآن و همچنين کانون هاي فرهنگي و تربيتي سازمان آموزش و پرورش شهر تهران نيز در کنار فعاليت هاي عمومي خود فعاليت هاي اختصاصي خواهند پرداخت.

بنيادي با تاکيد به اينکه مربيان بهداشت در مدارس به منظور حفظ سلامت محيط و همچنين سلامت دانش آموزان حضور خواهند داشت، گفت: دانش آموزان به منظور شرکت در اردوها و همچنين فعاليت در پايگاه هاي تابستاني بيمه خواهند شد./100

انتهای پیام/

کد خبر 1388033012