به گزارش ميراث آريا (chtn) ، حجت الله بهروز مدير عامل شرکت کنترل ترافيک شهرداري تهران با بيان اينکه طرح کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک تا پايان سال جاري اجرا و تکميل خواهد شد گفت : فاز نخست اين طرح که نصب تعدادي از دوربين ها کنترلي در اين محدوده است تا مهرماه به بهره برداري خواهد رسيد.

وي با بيان اينکه پروژه کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک يکي از بزرگترين و مهمترين پروژه‌هاي شهر تهران است که پروژه اي ملي محسوب مي شود گفت : طرح کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک بر جديدترين سيستم ها و دانش نوين در دنيا استوار است که مي تواند تحولي در کنترل و نظارت محدوده ترافيک ايجاد کند.

مدير عامل شرکت کنترل ترافيک شهرداري تهران افزود : سيستم انتخابي براي کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک سيستم تشخيص پلاک خودروها است و با اين سيستم کليه پلاک هاي عمومي،خصوصي، داراي مجوز و فاقد مجوز تردد در محدوده طرح به خوبي تفکيک و شناسايي خواهد شد و کساني که بدون مجوز وارد محدوده طرح ترافيک شوند تا 48 ساعت بعد از تخلف برگه هاي جريمه را درب منازلشان دريافت خواهند کرد.

بهروز با تأکيد براينکه ضريب اطمينان طرح مکانيزه محدوده طرح ترافيک 100 درصدي است و در واقع هر خودرويي که بدون مجوز وارد محدوده طرح ترافيک شود به طور حتم شناسايي و جريمه خواهد شد.

وي خاطر نشان کرد: البته اجراي طرح کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک به معناي حذف نيروهاي راهنمايي و رانندگي در اين محدوده مهم شهر نيست و در واقع سيستمي است که به مسئولين راهنمايي رانندگي کمک مي کند تا نظارت دقيق تر و راحت‌تري بر محدوده طرح ترافيک داشته باشند.

مدير عامل شرکت کنترل ترافيک شهرداري تهران ادامه داد: ماموران راهنمايي رانندگي کما کان در ورودي ها و داخل محدوده طرح ترافيک حضور خواهند داشت تا کساني که مجوز ندارند نتوانند وارد محدوده طرح شوند و در واقع طرح کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک تهران مي‌تواند به عنوان يک سيستم مکمل، شرايطي را فراهم سازد تا مسئولين نيروي انتظامي بتوانند با تسلط بيشتر و نظارت دقيق تر مانع از ورود خودورهاي فاقد مجوز به محدوده طرح شوند.

وي با اشاره به اينکه 104 ورودي به محدوده طرح ترافيک شناسايي شده است گفت: براساس برآوردهاي اوليه حدود 300 دستگاه دوربين ثبت تخلف در 104 ورودي محدوده طرح ترافيک نصب خواهد شد.

بهروز با بيان اينکه از روش تشخيص پلاک خودرو براي کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک در بسياري از شهرهاي دنيا استفاده شده است گفت: الگوي ما براي اجراي اين طرح شهر لندن بوده که يک نمونه کاملا موفق است و پيش بيني مي شود با اجراي طرح مکانيزه محدوده طرح ترافيک بتوانيم از ورود خودروهاي فاقد مجوز به محدوده جلوگيري کرده و نظارت دقيق و خوبي را اعمال کنيم.

وي داشتن شبکه گسترده فيبر نوري را بستر مورد نياز براي اجراي اين طرح دانست و افزود: خوشبختانه بستر لازم براي اجراي اين طرح که شبکه منسجم از فيبر نوري است طي چند سال اخير فراهم شده به گونه‌اي که اکنون 400 کيلومتر فيبر نوري در تهران وجود دارد.

بهروز تصريح کرد: براي اجراي طرح کنترل مکانيزه محدوده طرح ترافيک 100 کيلومتر فيبر نوري نياز داريم که سال گذشته 30 کيلومتر از اين ميزان محقق شد و طي 2 تا 3 ماه آينده 70 کيلومتر ديگر فيبر نوري براي اجراي طرح محقق خواهد شد.

وي با بيان اينکه پيمانکار اين پروژه انتخاب شده و در مرحله عقد قرار داد با پيمانکار هستيم اظهار کرد: به زودي عمليات اجرايي طرح مکانيزه محدوده طرح ترافيک آغاز خواهد شد و به طور حتم تا پايان سال اين طرح به طور کامل اجرايي خواهد شد. /100

انتهای پیام/

کد خبر 1388033036