حسين راعي افزود: گروهي واژه چهارتاقي را زاييده تفکرات پژوهشگران غربي در اواخر دوره قاجار و پس از آن ميدانند و گروهي بر اين باورند که چهار تاقي نوعي ساختار کالبدي است که ابتدايي ترين حضورش در معماري آتشکده هاست و از ارتباط اين ساختار با آتشکده ها و آيين مرتبط به آن سخن مي گويند .
مدير پايگاه شهر تاريخي نياسر ادامه داد:برخي نيز چهارتاقي را، جداي از موضوعات فوق، احتمالاً مرتبط با ويژگي هاي نجومي ميپندارند.
وي تصريح کرد: مباحث فوق، محورهاي گفتمان علمي اين همايش را تشکيل مي دهد و ما بر آنيم تا با ارائه تعريفي دقيق تر از چهار تاقي، به تاثير اين ساختار در معماري و ادبيات اين مرز و بوم بپردازيم.
راعي اضافه کرد: موضوعاتي نظير چرايي و چگونگي ثبت جهاني چهارتاقيها و نحوه برخورد با آنها در امر حفاظت و مرمت نيز بخشي ديگر از محورهاي اين همايش را تشکيل ميدهد.
وي خاطرنشان کرد: شرکت کنندگان در همايش بايد حداقل قبل از تاريخ 31 تيرماه 1388 خلاصه مقالات خود را (منطبق بر اصل مقاله) مشتمل بر 300 کلمه به همراه cd، آدرس پست الکترونيک و شماره تلفن تماس به دبيرخانه همايش ارسال کنند.
راعي با اشاره به اينکه در صورت پذيرفته شدن چکيده، آخرين مهلت ارسال اصل مقاله 15 شهريور 1388 خواهد بود ، افزود: برگزارکنندگان اين همايش مديريت پايگاههاي ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور و پايگاه ميراث فرهنگي و گردشگري شهر تاريخي نياسر است .
راعي در ادامه به آدرس دبيرخانه همايش اشاره کرد و گفت : آدرس دبيرخانه تهران: خيابان آزادي، تقاطع يادگار امام، سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور، دفتر مديريت امور پايگاهها با تلفن : 66044208دورنگار: 66035298 پست الکترونيک: www.paygahha.ir است .
وي اضافه کرد:همچنين دفتر پايگاه نياسر واقع در استان اصفهان، کاشان، شهر تاريخي نياسر، محله درب کوشک، دفتر پايگاه ميراث فرهنگي و گردشگري شهر تاريخي نياسر و تلفاکس:3223373-0362 نيز آماده پاسخگويي به شرکت کنندگان است .
وي با بيان اينکه اين همايش روز نخست در تهران و روز دوم در نياسر برگزار ميشود ، توضيح داد: اصل مقالات تأييد شده با حفظ امتياز، چاپ و منتشر خواهد شد./104
انتهای پیام/