وي هزينه راهاندازي اين خانهها را حدود 180 ميليون تومان عنوان و تصريح کرد: بر اساس برنامه ارائه شده، سرانه يارانه اين بيماران در سال جاري، ماهانه 250 هزار تومان پيشنهاد شده است.
رييس ستاد ساماندهي بيماران رواني مزمن سازمان بهزيستي کشور در ادامه از تدوين تفاهمنامهاي با شهرداري تهران خبر داد که در صورت نهايي شدن، خانههاي سلامت شهرداري براي اجراي برنامههاي سلامت روان و نهادينه کردن آنها در جامعه در اختيار سازمان بهزيستي قرار ميگيرد.
نحوينژاد با بيان اين که هماکنون اين تفاهم نامه در دست بررسي است، گفت: طبق پيشنهاد و برنامهريزي صورت گرفته، خدمات ارائه شده در قالب خانههاي سلامت شهرداري رايگان خواهد بود و سرويسهاي لازم بيماران رواني مزمن مناطق از طريق خانههاي ياد شده در اختيار آنها قرار ميگيرد.
به گفته وي، هماکنون 43 هزار نفر از بيماران رواني مزمن از خدمات مختلف مراکز بهزيستي استفاده ميکنند و 57 هزار و 500 نفر نيز پشت نوبت دريافت خدمات اين سازمان هستند.
رييس ستاد ساماندهي بيماران رواني مزمن سازمان بهزيستي کشور، اظهار کرد: بر اساس بانک اطلاعاتي موجود، 100 هزار نفر از بيماران رواني مزمن شناسايي شدهاند که 33 هزار نفر از آنها تا پايان سال 86 و 11 هزار نفر نيز در سال گذشته تحت پوشش بهزيستي قرار گرفتهاند.
نحوينژاد در پايان خاطر نشان کرد: در مجموع 15 درصد از خدمات بهزيستي به اين دسته از بيماران در مراکز شبانهروزي و 85 درصد ديگر نيز در ساير مراکز بهزيستي به بيماران رواني مزمن ارائه ميشود، اين در حاليست که در مجموع 26 هزار نفر نيز از اين سازمان کمک هزينه درمان و توانبخشي در منزل دريافت ميکنند./100
انتهای پیام/