استقبال بي‌نظير سرمايه‌‌گذاران از طرح هاي گردشگري استان مرکزي

سيد محمدحسيني در اين رابطه به ميراث‌‌آريا(chtn) گفت: در حال حاضر با استقبال بي‌نظير سرمايه‌گذاران به منظور سرمايه‌گذاري براي ايجاد تاسيسات گردشگري در اين استان مواجه هستيم به طوريکه ميزان سرمايه‌گذاري از سوي متقاضيان سرمايه‌گذاري در حوزه گردشگري استان بيش از 4 هزار ميليارد تومان است.

وي ادامه داد: اين سرمايه‌‌گذاران آمادگي خود را براي سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي مختلف همچون مناطق نمونه گردشگري، مجتمع‌هاي خدماتي _ رفاهي بين‌راهي و همچنين احداث هتل اعلام کرده‌اند.

رئيس سازمان ميراث‌فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان مرکزي با بيان اينکه تعدادي از اين سرمايه‌گذاران از طريق شرکت در همايش‌هاي سرمايه‌گذاري جذب شدند، افزود: تعدادي ديگر نيز با هماهنگي و تعاملي که در سطح استان وجود داشت و از طريق ارتباطي که با سازمان برقرار شده بود جذب شدند.

وي با بيان اينکه تعدادي از اين سرمايه‌گذاران ايرانيان مقيم خارج از کشور به ويژه آمريکا هستند، متذکر شد: با ارتباطي که ما با دفتر دفاع از منافع جمهوري اسلامي ايران در واشنگتن داشتيم توانستيم تعدادي از سرمايه‌گذاران را براي سرمايه‌گذاري در اين استان جذب کنيم.

اين مقام مسئول در سازمان ميراث‌فرهنگي استان مرکزي تصريح کرد: اين سرمايه‌گذاران پس از بازديد از مناطق نمونه گردشگري استان آمادگي خود را براي سرمايه‌گذاري اعلام کردند.

حسيني از مناطق دره گردو، منطقه خانه ميران اراک، شازند، خمين، سرچشمه محلات، غار نخجير، حاشيه سد 15 خرداد در دليجان و آب گرم محلات ياد کرد و گفت: از اين مناطق توسط سرمايه‌گذاران بازديد شده و در خصوص برخي از آنها نيز تفاهم‌نامه‌هايي به امضا رسيده است.

وي اضافه کرد: تنها مشکل موجود نگراني سرمايه‌گذاران نسبت به صدور مجوز، تحويل زمين و قيمت بعضي از مناطق نمونه است که با پيگيري‌هايي انجام شده اين موضوع قابل حل است./115

انتهای پیام/

کد خبر 1388040661