به گزارش ميراث آريا (chtn) ا، محسن احمدي با اشاره به برنامه‌هاي آتي وزارت رفاه و تامين اجتماعي اظهار کرد: افزايش شاخص رفاه اجتماعي هر سال به ميزان هشت درصد، کاهش نرخ بروز آسيب‌هاي اجتماعي هر سال به ميزان 10 درصد، کاهش تعداد افراد زير خط فقر شديد به ميزان 80 درصد نسبت به وضع موجود، افزايش ميزان دريافتي مستمري‌بگيران متناسب با نرخ تورم، افزايش تعداد بيمه‌شدگان تامين اجتماعي به 80 درصد جمعيت کشور، حفظ پايداري صندوق‌هاي بيمه‌اي و افزايش درآمد صندوق‌ها به نسبت مصارف آن‌ها حداقل به ميزان يک درصد در سال از جمله اين برنامه‌هاست.

وي با اشاره به ديگر برنامه‌هاي وزارت رفاه و تامين اجتماعي خاطرنشان کرد: افزايش کمي و کيفي پوشش بيمه درمان به 100 درصد جمعيت کشور، کاهش سهم مردم از پرداخت هزينه‌هاي درماني به 30 درصد، افزايش رضايتمندي مردم از خدمات به ميزان 20 درصد نسبت به اول برنامه پنجم توسعه و ارتقاي بهره‌وري سرمايه‌هاي انساني نيز از ديگر برنامه‌هاي آتي اين وزارتخانه به شمار مي‌رود.

سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي، بهبود ساختار و روش‌هاي انجام کار، ارتقا و بهبود سطح فناوري، ارتقا کيفيت مديريت و بهره‌وري به ميزان 10 درصد براي هر سال را نيز از ديگر برنامه‌هاي آتي اين وزارتخانه خواند.

احمدي در ادامه با اشاره به مهم‌ترين دستاوردهاي اين وزارتخانه در سال گذشته تاکيد کرد: تمامي اين اقدامات براي نخستين بار در دولت نهم انجام شده است.

مشاور وزير رفاه و تامين اجتماعي ادامه داد: ايجاد بانک اطلاعات ايرانيان به منظور ثبت اطلاعات بيمه‌اي (اجتماعي و درماني) و حمايتي با محوريت کدملي براي همه ايرانيان به منظور جلوگيري از هم‌پوشاني‌ها، برنامه‌ريزي در جهت پوشش صد درصد بيمه‌هاي درماني و اجتماعي آحاد کشور و تخصيص صحيح و هدفمند اعتبارات و يارانه‌ها از مهم‌ترين دستاوردهاي اين وزارتخانه در سال گذشته بوده است.

احمدي در ادامه با اشاره به ديگر دستاوردها بيان کرد: ايجاد بستر سخت‌افزاري و نرم‌افزاري مناسب در سراسر کشور جهت برخورداري صد درصد ايرانيان از بيمه خدمات درماني، تدوين و ابلاغ تعهدات يکسان براي ييمه پايه درماني کشور بعد از 13 سال، توزيع سهام عدالت بين شش ميليون نفر از مددجويان تحت پوشش کميته امداد و سازمان بهزيستي، پرداخت مطالبات سال‌هاي1381 به قبل بازنشستگان و مستمري بگيران سازمان بازنشستگي و تدوين لايحه بيمه اجتماعي 15 گروه جديد از ديگر دستاوردها بوده است.

وي در ادامه تصويب قانون جرايم و تقسيط اصل بدهي کارفرمايان جهت رونق کارگاه‌ها و ممانعت از بيکار شدن کارگران، اخذ سهميه تشرف به عمره مفرده بازنشستگان و اعزام آن‌ها، تامين هزينه بيمه مکمل معلولان، تامين يک وعده غذاي گرم در روستامهدها و مهدهاي کودک حاشيه شهرها، ايجاد اورژانس اجتماعي براي جلوگيري از آسيب‌هاي اجتماعي را نيز از دستاورهاي وزارت رفاه و تامين اجتماعي خواند که براي اولين بار در دولت نهم انجام شده است.

سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي احداث خانه‌هاي مهر جهت حفظ عزت و کرامت بازنشستگان کشوري و اجتماعي، افزايش سه برابري سرانه بيمه مکمل بازنشستگان، معافيت مددجويان کميته امداد و سازمان بهزيستي از پرداخت هزينه انشعابات آب، برق، گاز، فاضلاب و پروانه ساختماني را از ديگر دستاوردهاي وزارت رفاه و تامين اجتماعي در سال گذشته برشمرد.

احمدي در ادامه با اشاره به ديگر دستاوردهاي اين وزارتخانه، تمامي آن‌ها را به چهار حوزه حمايتي، بيمه‌هاي درماني، بيمه‌هاي اجتماعي و بازنشستگي تقسيم کرد و گفت: در حوزه حمايتي طي سال‌هاي 85، 86 و 87 کالا برگ مضاعف به 9 ميليون نفر از محرومان با اعتباري بالغ بر 9 هزار ميليارد ريال تحويل شد و مستمري مددجويان دستگاه‌هاي حمايتي رشدي 240 تا 400 درصدي در سال 87 نسبت به سال 83 داشت.

مشاور وزير رفاه و تامين اجتماعي با اشاره به دستاوردهاي حوزه بيمه‌هاي درماني، از افزايش 92 درصدي ضريب نفوذ بيمه‌هاي درماني در کشور خبر داد و تاکيد کرد: صد در صد روستاييان و افراد در شهرهاي زير 20 هزار نفر در سراسر کشور تحت پوشش بيمه‌هاي درماني قرار گرفتند.

احمدي در ادامه با اعلام اين که هفت ميليون و 800 هزار نفر از نيازمندان و معلولان از خدمات درماني رايگان بهره‌مند شدند، تصريح کرد: همچنين 300 هزار نفر از معلولان تحت پوشش بيمه مکمل درمان قرار گرفتند. در عين حال تعداد 307 قلم به اقلام دارويي تحت پوشش تعهدات بيمه‌اي افزوده شد که در سال 83 تعداد يک هزار و 500 قلم مورد تعهد بود که در سال گذشته اين رقم به يک هزار و 807 قلم افزايش يافت.

سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي بيمه تکميلي درمان بازنشستگان را 300 ميليارد ريال عنوان و تاکيد کرد: اين مبلغ در سال 83، 75 ميليارد ريال بود.

احمدي در ادامه به دستاوردهاي حوزه بيمه‌هاي اجتماعي در سال گذشته اشاره و اظهار کرد: ضريب نفوذ بيمه‌هاي اجتماعي در کشور از رشد 68 درصدي برخوردار بوده است.

وي بيمه اجتماعي زنان سرپرست خانوار روستايي و عشايري نيازمند تحت پوشش کميته امداد و سازمان بهزيستي را از ديگر دستاوردها برشمرد و در اين باره گفت: سال گذشته 174 هزار خانوار تحت پوشش قرار گرفتند. همچنين سال گذشته يک ميليون و 208 هزار و 150 خانوار رانندگان حمل و نقل عمومي، خادمان مساجد و باربران تحت پوشش بيمه‌هاي اجتماعي قرار گرفتند.

سخنگوي وزارت رفاه و تامين اجتماعي در ادامه با اشاره به دستاوردهاي حوزه بازنشستگي، متوسط حقوق پرداختي ماهانه به بازنشستگان کشوري مبلغ چهار هزار و 550 ريال و بازنشستگان تامين اجتماعي را سه هزار و 600 ريال خواند و تاکيد کرد: اين رقم در حوزه بازنشستگان کشوري در سال 86 مبلغ دو هزار و 780 ريال و در حوزه بازنشستگان تامين اجتماعي در سال 86، بالغ بر سه هزارو 24 ريال بوده است که خوشبختانه در سال جاري با اجراي قانون خدمات کشوري براي بازنشستگان تامين اجتماعي و همسان سازي حقوق اين بازنشستگان با بازنشستگان کشوري، ميانگين مستمري و کمک‌هاي جانبي براي بازنشستگان تامين اجتماعي چهار هزار و 900 ريال و براي بازنشستگان کشوري چهار هزار و 950 ريال شده است.

احمدي تاکيد کرد: همچنين قانون خدمات کشوري براي 800 هزار بازنشسته مشترک صندوق بازنشستگي در کمتر از يک ماه اجرا شد. /100



انتهای پیام/

کد خبر 1388040740